Antena 3 Politică Victor Ponta, despre o nouă construție politică: „Părerea mea este că am un cuvânt de spus în politică”

Victor Ponta, despre o nouă construție politică: „Părerea mea este că am un cuvânt de spus în politică”

23 Iul 2017   •   20:47
Victor Ponta, despre o nouă construție politică: „Părerea mea este că am un cuvânt de spus în politică”
Sursa foto: Foto: Facebook/Victor Ponta

Victor Ponta a declarat în emisiunea Subiectiv de la Antena 3 că se gândește deja la o contrucție politică. Fostul premier a dat asigurări că această construcție nu se va face în interiorul PSD.

„Nu am niciun interes politic în interiorul PSD. I-am explicat și lui Liviu Dragnea. Cred că deja e paranoia: Vine Ponta și îmi ia locul. (...) Nu am încă o construcție politică, dar am de gând. În septembrie voi lua o decizie în modul cum îmi desfășor activitatea mea politică. Mai am trei ani și jumătate de deputat. Părerea mea este că am un cuvânt de spus în politică. Sunt oameni care au votat PSD și ALDE și acum sunt dezamăgiți. Este o nouă construcție politică. Se începe un start-up”, a declarat Ponta.

×

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close