Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, după moţiune: "M-am pregătit cu trei propuneri de premieri și mergem să discutăm cu Iohannis"

Victor Ponta, după moţiune: "M-am pregătit cu trei propuneri de premieri și mergem să discutăm cu Iohannis"

Victor Ponta, după moţiune: "M-am pregătit cu trei propuneri de premieri și mergem să discutăm cu Iohannis"
10 Oct 2019   •   16:24

Abia a trecut moţiunea de cenzură, iar liderul PRO România, Victor Ponta, deja are trei propuneri de premieri şi urmează să aibă o discuţie cu Iohannis în acest sens. Ponta a făcut un apel la preşedinte şi la Dăncilă la scurt timp după căderea Guvernului: "trebuie să rezolvăm rapid cu comisarul european". "Eu cred că propunerea Corina Creţu este propunerea care va trece cel mai rapid şi va primit funcţia şi portofoliul cel mai important", spune preşedintele PRO România. 

"Nu trimiteţi oameni să cumpere voturi. Faceţi ceea ce se aşteaptă de la un partid social-democrat care a guvernat bine România înainte şi care acum guvernează prost. Nu au vrut să mă audă. După cum probabil ştiţi, 28 de parlamentari PRO România am semnat moţiunea şi am votat-o 31. Le bat puţin obrazul şi celor de la USR, PNL. A căzut Guvernul, acum avem timp să ne gândim foarte bine, să căutăm o construcţie care să fie eficientă. Oferta mea pentru foştii mei colegi din PSD rămâne valabilă. 

Cred că ar trebui să ne așezăm la masă, să înţelegem că acest Guvern s-a terminat, acum doamna Dăncilă e istorie și să susținem un candidat comun și la prezidențiale. Doamna Dăncilă și domnul Dragnea și-au bătut joc de ideile bune. Noi ne-am pregătit proiectele cele mai bune pentru România. M-am pregătit cu trei propuneri de premieri și că mergem să discutăm cu Iohannis. Cei de la PSD nu erau foarte dornici. Acum am plin telefonul de mesaje de la ei. Cu doamna Dăncilă nu pot să mă așez la masă să discut.

Primul apel pe care îl fac către domnul Iohannis, către doamna Dăncilă, către toţi liderii responsabili: trebuie să rezolvăm rapid cu comisarul european. Eu cred că propunerea Corina Creţu este propunerea care va trece cel mai rapid şi va primit funcţia şi portofoliul cel mai important", a declarat Ponta. 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta România Guvernul PRO România
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close