Antena 3 Politică Victor Ponta: Fără prea multă modestie, TSD este într-un fel creaţia mea

Victor Ponta: Fără prea multă modestie, TSD este într-un fel creaţia mea

de G.S.    |    19 Oct 2013   •   11:17
Victor Ponta: Fără prea multă modestie, TSD este într-un fel creaţia mea
Sursa foto: Foto: Agerpres
Premierul Victor Ponta a declarat, în faţa tinerilor social-democraţi, reuniţi la Braşov pentru a alege noua conducere, că este strâns legat de organizaţia de tineret şi că a avut un rol major în aceasta. 
 
"Fără prea multă modestie, Tineretul Social Democrat este, într-un fel creaţia mea. alături de mulţi alţii care sunt în sală, alţii nu sunt în sală, am pus umăr la umăr şi am creat cea mai puternică organizaţie de Tineret. Ca orice om bătrân, am tentaţia de a povesti lucruri din trecut, sper să nu devin captiv acestei tentaţii dar vreau să ştiţi că au fost vremuri mai puţin bune pentru TSD."
 
Ponta a povestit că la prima participare a TSD la un eveniment european, nu aveau nici măcar resurse pentru a ajunge la locul cu pricina. Astfel, Ponta a explicat că au fost nevoiţi să închirieze o maşină, alături de alţi membri ai TSD la acel moment.
 
Tineretul social-democrat îşi alege azi noua conducere. Actualul lşef, ministrul Tineretului şi Sportului, deputatul Nicolae Bănicioiu îi va preda mandatul lui Mihai Sturzu, deputat PSD, conform pesurse.ro.
 
Alegerile au fost rezolvate la sfârşitul verii, când, pretendenţii la funcţia de preşedinte a TSD au rezolvat totul amiabil. Astfel, toţi trei au primit câte o funcţie în noua conducere.
 
Mihai Sturzu - preşedinte
Ioana Pop - preşedinte executiv
Gabriel Petrea - coordonator TSD Bucureşti, secretar general
 

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close