Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Geoană a rămas marcat de ideea că trebuie să fie preşedintele României

Victor Ponta: Geoană a rămas marcat de ideea că trebuie să fie preşedintele României

Victor Ponta: Geoană a rămas marcat de ideea că trebuie să fie preşedintele României
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    14 Noi 2011   •   22:32

Victor Ponta a discutat, luni seară, la "Sinteza Zilei" despre săptămâna care a trecut şi decizia de suspendare a lui Mircea Geoană din Partidul Social Democrat.

Preşedintele PSD a declarat că a decis să întârzie reacţia şi explicaţiile pentru decizia luată pentru a vedea care este răspunsul tuturor structurilor partidului.

În ceea ce priveşte funcţia de preşedinte al Senatului, Victor Ponta a explicat că aceasta nu este atât de importantă pentru Opoziţie. Funcţia de preşedinte al Senatului fiind mai des speculată de preşedintele Traian Băsescu în momentele în care acuză blocarea unui proiect de lege la Senat.

Singura situaţie în care această funcţie ar conta pentru Opoziţie este aceea în care ar fi suspendat Traian Băsescu, preşedintele Senatului ar deveni preşedinte interimar, iar cel care ocupă această funcţie trebuie să se bucure de încrederea totală a USL.

"Încrederea în domnul Geoană este ştirbită, pentru că nu a reuşit să treacă peste uriaşa dezamăgire din Decembrie 2009. Eu l-am votat pe Mircea Geoană. Cinci milioane de oameni l-au votat sperând că va aduce schimbarea pe care ne-o doream cu toţii. Domnul Geoană a rămas marcat de ideea că trebuie să fie preşedintele României"  a declarat preşedinte PSD.

 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close