Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Îl invit pe "buldogul" Blaga să lupte cu "pisicul" Ponta

Victor Ponta: Îl invit pe "buldogul" Blaga să lupte cu "pisicul" Ponta

Victor Ponta: Îl invit pe "buldogul" Blaga să lupte cu "pisicul" Ponta
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    30 Noi 2012   •   18:20

Premierul Victor Ponta, preşedintele PSD, prezent vineri la Timişoara, a declarat că s-ar fi bucurat dacă "buldogul" Vasile Blaga ar fi candidat pe colegiul din Târgu Jiu, ca să lupte cu "pisicul" Victor Ponta.

"La Târgu Jiu, Traian Băsescu l-a trimis pe un apropiat de-al său, pe mincinosul Dan Diaconescu. (...). Oamenii nu-l mai vor pe Traian Băsescu, nu mai vor PDL, ci îşi pun speranţele în USL. Este important să înţelegem cât de mare este responsabilitatea acestei încrederi a oamenilor. Dacă nu am fi construit USL, nimic din ceea ce am făcut azi în România nu ar fi fost posibil: nici să-l dăm jos pe Emil Boc, nici pe Ungureanu", a spus Ponta, potrivit Mediafax.

Ponta a reiterat importanţa creării USL, structură politică fără de care România nu ar fi scăpat de foştii premieri ai guvernelor PDL Emil Boc şi Mihai-Răzvan Ungureanu, de Roberta Anastase sau de Elena Udrea.

Ponta s-a aflat vineri la Timişoara, alături de copreşedinţii USL Crin Antonescu şi Daniel Constantin, pentru a-i susţine la un miting electoral, pe cei 14 candidaţi timişeni pentru Parlament.




×
Subiecte în articol: Victor Ponta vasile blaga
Parteneri
El este Ilie, preotul care s-a stins fulgerător în Săptămâna Luminată
x close