Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: "Îmi doresc un singur lucru"...

Victor Ponta: "Îmi doresc un singur lucru"...

Victor Ponta: "Îmi doresc un singur lucru"...
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    15 Sep 2015   •   23:38
Premierul Victor Ponta a spus, marţi, la Antena 3, întrebat ce obiective are pentru perioada următoare, că îşi doreşte şă-şi dovedească nevinovăţia în dosarul Turceni-Rovinari.
 
"Îmi doresc un singur lucru: să-mi dovedesc nevinovăţia faţă de acuzaţiile care mi-au fost aduse", a spus Victor Ponta, marţi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.
 
Victor Ponta este cercetat  în dosarul "Turceni - Rovinari" pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat.
 
Ponta a spus că orice vor decide judecătorii în dosarul Turceni-Rovinari în care este cercetat el va respecta şi, mai mult, nu a exclus posibilitatea de a fi trimis în judecată.
 
Premierul Victor Ponta a fost marţi dimineaţă la DNA, unde a depus la dosarul deschis de procurororii anticorupţie o decizie a Curţii Europene de Justiţie, din 3 septembrie, "care lămureşte foarte clar ce se întâmplă cu contractele de consultanţă juridică". 
 
Decizia Curţii Europene de Justiţie se referă "la o situaţie identică cu cea în care mă aflu. Cred că lucrurile sunt clare când ai o decizie a Curţii de Justiţie a UE", a spus şeful de la Palatul Victoria.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close