Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, la conferinţa femeilor din PSD: Am mai multă încredere în femeile din politică

Victor Ponta, la conferinţa femeilor din PSD: Am mai multă încredere în femeile din politică

Victor Ponta, la conferinţa femeilor din PSD: Am mai multă încredere în femeile din politică
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Oct 2013   •   14:14
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, la Conferinţa naţională a femeilor din PSD, că are mai multă încredere în femeile din politică.
 
"Ştiu că toţi bărbaţii care vorbesc la organizaţiile de femei precizează cât de bine se simt aici, petnru că sunteţi cele mai frumoase, cele mai muncitoare, cele mai active, dar asta ştiţi deja. Eu vreau să spun altceva - este locul în care simt că pot să am cea mai mare încredere. Să nu o luaţi ca o critică la adresa bărbaţilor din politică, dar realmente am mai multă încredere în femeile din politică", a explicat Ponta. 
 
Liderul social-democraţilor a glumit, explicând că îşi doreşte un grup de doamne care să rămână fanele sale, chiar dacă, pentru moment, este mai puţin popular decât preşedintele executiv al partidului, Liviu Dragnea. 
 
"Aş vrea la un moment dat să se facă în partid un grup de doamne care să rămână fanele mele, dar în noua conducere a partidului, pe acest domeniu, competiţia cu Liviu Dragnea am pierdut-o deja şi nici mustaţă nu o să am prea curând deci mă mulţumesc cu locul doi."
 
Ponta nu a ratat ocazia să îl atace din nou pe preşedintele Traian Băsescu.
 
"Vreau să vă felicit pentru conferinţa organizată, spre să fie o durată totuşi rezonabilă, nu de alta, dar trebuie să terminăm conferinţa până la 18:30, când iese cucul de la Cotroceni. Dacă nu o terminăm, facem o pauză, urmărim discursul şi ne întoarcem la treburile noastre."
 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close