Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Liviu Dragnea vinde România şi ce nu poate vinde, distruge

Victor Ponta: Liviu Dragnea vinde România şi ce nu poate vinde, distruge

Victor Ponta: Liviu Dragnea vinde România şi ce nu poate vinde, distruge
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    27 Apr 2018   •   19:54

Fostul premier Victor Ponta spune că Liviu Dragnea vinde România, pe care o consideră la fel ca Insula Belina, furând-o şi folosind-o în interesul său personal, adăugând că ce nu poate vinde din România, distruge.

„Liviu Dragnea considera ca Romania ( ca si judetul Teleorman, PSD, Guvernul, Parlamentul) este exact la fel ca si Insula Belina / toate acestea au fost ale noastre ( ale tuturor romanilor) el le-a furat fara rusine iar acum le foloseste doar pentru interesul lui strict personal! Dupa el - Potopul!

Le vinde cand vrea sa faca bani prin Teldrum sau alte firme fantoma , le foloseste pentru el si gasca lui de la Teleorman ca sa ii tina departe de inchisoare , le da “spaga” ca sa faca poze cu Trump sau cu Netanyahu , le inchirieaza cui il primeste si il bate pe spate spunandu-i “Dear Liviu” ( in timp ce se minuneaza cum a gasit asa fraier sa ii dea o tara pe niste “margele”) - intotdeauna pentru el si niciodata pentru Romania !

Liviu Dragnea nu da doi bani pe analizele de politica externa si drept international facute de catre Adrian Nastase sau Bogdan Aurescu / asa cum nu da doi bani pe Constitutia Romaniei, pe interesul nostru national sau pe ce spune Dl Iohannis ( pe care il lingusea libidinos de fiecare data cand dorea ca acesta sa ii numeasca propunerile de Prim Ministru)/ asa cum nu il intereseaza ca putem pierde miliarde de euro bani europeni daca suntem singura tara din UE care isi muta Ambasada la Ierusalim ( daca nu mai poate Teldrum sa ia banii atunci sa nu mai vina deloc)! (...) Dragnea vinde România - şi ce nu poate vinde, distruge!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Victor Ponta
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close