Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, nou atac virulent la adresa lui Liviu Dragnea: „Un om de o perversitate fără precedent. A distrus și furat țara”

Victor Ponta, nou atac virulent la adresa lui Liviu Dragnea: „Un om de o perversitate fără precedent. A distrus și furat țara”

Victor Ponta, nou atac virulent la adresa lui Liviu Dragnea: „Un om de o perversitate fără precedent. A distrus și furat țara”
de S.T.    |    10 Sep 2018   •   19:25

Victor Ponta lansează un nou atac virulent la adresa lui Liviu Dragnea.

„Dincolo de orice insa lucrurile sunt foarte serioase - un om de o fatarnicie si perversitate fara precedent ( cumparand sustinere cu functii si bani publici) a mintit o tara intreaga de peste un an ca sa lupta cu Statul Paralel, cu Soros, cu tot felul de inventii si bazaconii! Si in acest timp a distrus si furat tara, si-a cocotat analfabetele in fotolii de conducere, a confiscat Parlamentul , Guvernul si PSD , a intors Romania de la drumul sau european si de dezvoltare - dupa care a facut o nunta cu Marea Adunare Nationala la care a primit “dar” 800.000 euro !

Cine spune si acum ca il crede pe Dragnea inseamna ca este cel mai cinic mincinos - nu mai are scuza naivitatii!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Victor Ponta
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close