Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Uite așa ne vom trezi și vom înțelege ce a vrut să spună Ambasadorul SUA la Chișinău cu ”Moldova nu e România”!

Victor Ponta: Uite așa ne vom trezi și vom înțelege ce a vrut să spună Ambasadorul SUA la Chișinău cu ”Moldova nu e România”!

Victor Ponta: Uite așa ne vom trezi și vom înțelege ce a vrut să spună Ambasadorul SUA la Chișinău cu ”Moldova nu e România”!
14 Sep 2016   •   19:33

Victor Ponta critică lipsa de reacție a liderilor din fruntea statului român în legătură cu alegerile din Republica Moldova, argumentând că îl susține pe Iurie Leanca pentru că ”a aratat ca are o viziune moderna si corecta pentru Republica Moldova”.

”Uite ca se intampla sa am si exact aceleasi opinii cu Doamna Merkel?

Si eu il sustin pe Iurie Leanca pentru multe motive politice si personale - dar mai ales pentru ca in functia de Prim Ministru a aratat ( cu toate riscurile) ca are o viziune moderna si corecta pentru Republica Moldova - ca iubeste Romania si Europa / pentru ca e un om onest si modest / pentru ca a rezistat cu mare curaj oricarei presiuni si oricarui santaj al Rusiei / si pentru ca a demonstrat in functie ca poata sa si "faca" nu doar sa "spuna ca va face"!

Problema e alta - Romania pe cine sustine in Alegerile din Moldova? Avem si noi un Presedinte si un Prim Ministru in functie??? Ori Doamna Merkel s-a exprimat si in numele Dlui Iohannis? Trebuie sa aflu pe cine sustine Francois Hollande ca sa ma prind pe cine sustine Dacian Ciolos?

Dincolo de vorbe ( sau taceri) facem ceva concret pentru Moldova - asa cum am facut in toamna lui 2014 cand fara sprijinul Romaniei castigau alegerile socialistii si comunistii pro Moscova!?!

Secta si Propaganda Talibana din Romania tot promoveaza o duduie ( o varianta la fel de la ciudata si ipocrita a Monicai Macovei)- evident fara nicio sansa - care insa in functie ar face mai mult rau decat Armata Rosie! Presedintele Romaniei insa tace, Guvernul tace, ..... Poate asa au primit "ordin"! Si alegerile sunt in cateva saptamani!

Si uite asa ne vom trezi in noiembrie cu Igor Dodon ( admiratorul lui Putin si adversarul Romaniei) Presedinte al Moldovei - si o sa intelegem clar ce a vrut sa spuna Ambasadorul SUA la Chisinau cand a zis ca Moldova nu e Romania!”

 

 

×
Subiecte în articol: Republica Moldova Victor Ponta
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close