Antena 3 CNN Politică Videanu: PSD nu cunoaşte legea. Dragnea, hoţul care strigă hoţii. Geoană nu ştie să piardă

Videanu: PSD nu cunoaşte legea. Dragnea, hoţul care strigă hoţii. Geoană nu ştie să piardă

Videanu: PSD nu cunoaşte legea. Dragnea, hoţul care strigă hoţii. Geoană nu ştie să piardă
Sursa foto: Adriean Videanu
08 Dec 2009   •   16:14

PSD se află în postura unui partid disperat, care nu cunoaşte legea electorală, nu ştie să piardă cu demnitate un tur de scrutin şi strigă din locul hoţului, hoţii, a afirmat marţi prim-vicepreşedintele PDL, Adriean Videanu, unul din miniştrii acuzaţi de secretarul general al PSD, Liviu Dragnea că ar fi ordonat prefecţilor ştergerea filmărilor din secţiile de vot speciale. Videanu a explicat că respectivele casete cu filmări au fost deja predate Birourilor Electorale Judeţene spre analiză, fiind şterse doar din calculatorele din secţiile de vot speciale.

?PSD este un partid foarte agitat cu oameni politici foarte disperaţi, care are o problemă internă. Domnul Blaga, de când este suspendat nu a avut nici o discuţie cu prefecţii ? a explicat Videanu, care a sugerat verificarea videoconferinţelor cu aceştia spre probare.

Democrat-liberalul a precizat totodată că înregistrările din secţiile de votare speciale au fost deja remise BEJ-urilor, fiind şterse doar din calculatoarele respectivelor secţii.

?Odată ce au fost predate BEJ-urilor înregistrarile e o obligaţie în lege să se şteargă din calculatoare. Ei nici măcar nu cunosc legea, par că nici măcar nu au citit-o. Nu înţeleg disperarea lor, este la limita jocului democratic. PSD arată ca un partid disperat fără nici un fel de coerenţă? a subliniat Videanu.

Democrat-liberalul l-a criticat şi pe liderul PSD Mircea Geoană că nu are alura unui mare om politic care ştie să piardă un tur de scrutin.

?L-am văzut pe domnul Geoană care trece prea uşor de la starea de şampanie la cea de supărare. Sunt oameni politici care nu ştiu să piardă, să aibă puţină demnitate. Mai are o şansă, o altă ocazie, mai candidează altă dată. Se comportă de parcă s-ar fi terminat lumea astăzi. Eu aş fi acceptat cu demnitate rezultatul votului aşa ar fi fost normal? a mai susţinut Videanu.

Prim-vicepreşedintele PDL a mai invitat presa să verrifice în Teleorman modul în care social-democraţii conduşi de Dragnea au viciat rezultatul voturilor.

?Lui Dragnea i se potriveşte acel proverb românesc, hoţul strigă hoţii. Vedeţi ce au făcut în Teleorman, deaorece mi se pare absolut strigător la cer ce au făcut aceşti oameni? a declarat Videanu.

El a mai solicitat social-democraţilor să iasă la rampă cu Dan Nica să să arate modul în care au organizat alegerile europarlamentare pe care le contestă public în prezent, la pachet cu cele prezidenţiale.

?Cine a organizat alegerile europarlamentare ar trebui să explice, domnul Dan Nica, cum s-a oragnizat. Ar trebui să iasă şi să dea explicaţii ca om care a organizat alegerile? a apreciat Videanu.

Videanu a confirmat că a avut o întâlnire de aproximativ 25 de minute, la sediul MAI, cu Blaga, Flutur şi Berceanu, pentru a discuta însă "o problemă de natură politică, de organizare a structurilor teritoriale".

"A fost o întâlnire de 25 de minute între mine, Blaga, Flutur, Berceanu. Ne-am întâlnit şi aici, au fost şi la mine, la Ministerul Economiei. (...) Am discutat o problemă între noi de natură politică, de organizare a structurilor teritoriale. Probleme de comunicare între noi"a afirmat ministrul.

Antena3.ro

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close