Antena 3 CNN Politică Violeta Alexandru, la şase luni de mandat: mă aflu în fața unor noi decizii pe care le voi lua

Violeta Alexandru, la şase luni de mandat: mă aflu în fața unor noi decizii pe care le voi lua

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune că, după şase luni de mandat, vede rezultate, dar consideră că mai sunt multe de făcut şi se află în faţa unor decizii.

Violeta Alexandru, la şase luni de mandat: mă aflu în fața unor noi decizii pe care le voi lua
Sursa foto: Hepta
de M.Z.    |    04 Mai 2020   •   08:33

"6 luni de mandat #lamuncă

Văd rezultate, dar mai sunt foarte multe de făcut.

După toate audierile, nenumăratele urgențe rezolvate, situații dificile de gestionat, rezistență la schimbare din interior și unele servicii politice, detectate, ale unor funcționari care, în loc să își vadă de treabă, serveau informații la PSD, 50 de zile de stare de urgență, cu o criză medicală nemaiîntâlnită în istorie și cu perspectiva unor dificultăți economice majore, mă aflu în fața unor noi decizii.

Pe care le voi lua pentru că asta este datoria mea. Să muncesc până în ultima zi ca să fac sistemul public să pună în centrul deciziilor problemele românilor. Este ușor să stai comod într-o funcție publică, dar acest lucru nu reprezintă o opțiune pentru mine.

Mă străduiesc să fiu un om mai bun în fiecare zi. Cu orice preț. Pentru că meritați.

Funcția publică înseamnă să muncești pentru români. Au primit prea multe promisiuni. Este momentul rezultatelor", a scris Violeta Alexandru, duminică seara, pe pagina sa de Facebook.
 

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close