Viorica Dăncilă, nou atac la adresa Președintelui: Klaus Iohannis a devenit regele minciunilor

17 Noi 2019   •   13:31
Viorica Dăncilă, nou atac la adresa Președintelui: Klaus Iohannis a devenit regele minciunilor Foto: Viorica Dancila/Facebook

Klaus Iohannis a devenit ”regele minciunilor”, este afirmația făcută de Viorica Dăncilă la Buzău. De asemenea, fostul premier susține că Președintele are discurs de dictator.

"Klaus Iohannis are discurs de dictator. Vedem un preşedinte care a devenit regele dezinformării în România, regele minciunilor în România. Ne acuză pe noi că aducem minciuni în spaţiul public. Hai să ne amintim de ceea ce a făcut preşedintele României, cel care trebuia să fie un reper pentru fiecare român.

Preşedintele României a jurat că va respecta Constituţia, ne-a minţit. A călcat legea fundamentală în picioare. Preşedintele României a venit în spaţiul public şi a spus de fiecare dată, cu cinism, că nu mai sunt bani de pensii şi salarii. Noi am arătat că am avut bani şi de pensii şi de salarii.

Preşedintele Româiei a venit şi a spus că nu suntem în stare să deţinem preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene. A minţit. Am avut o preşedinţie rotativă de succes şi am fost apreciaţi de toate statele membre, chiar şi de alte state. " a spus Viorica Dăncilă. 

Parteneri
x close