Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă, replică pentru Paul Stănescu, după acuzația de blat cu Iohannis

Viorica Dăncilă, replică pentru Paul Stănescu, după acuzația de blat cu Iohannis

Viorica Dăncilă, replică pentru Paul Stănescu, după acuzația de blat cu Iohannis
Sursa foto: Foto: Viorica Dăncilă/ Facebook
05 Dec 2019   •   21:15

După ce Paul Stănescu a sugerat un ”blat” la prezidențiale între Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis, fostul președinte PSD i-a dat replica joi seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu și a spus că nu a făcut blat cu Iohannis, așa cum acuză Stănescu. Fosta șefă a PSD a precizat că dezvăluirile făcute de Stănescu nu au ”nici cel mai mic sâmbure de adevăr”

”Nu știu de ce Paul Stănescu recurge la această interpretare. Toată lumea a văzut cum l-am înfruntat pe președinte, și înainte de campanie, și în timpul ei. Am preluat partidul într-un moment dificil. Dacă rămâneam cu o conducere interimară, intram în campanie mult mai slăbiți. Mulți nu ne dădeau șansa nici să intrăm în turul doi. Avem datoria să luptăm așa cum am promis pentru românii care au crezut în noi. E nevoie de reconstrucția partidului, eu vreau să pun umărul.

Principalul nostru adversar trebuie să fie guvernarea liberală. E o declarație pe care nu o înțeleg și care nu are nici cel mai mic sâmbure de adevăr. Nu am avut discuție cu el despre candidatura la prezidențiale, ci despre Congres.

Paul Stănescu a fost singurul care s-a opus în CEX împotriva candidaturii mele la prezidențiale. El s-a opus în permanență. Și atunci când am spus că trebuie să rămânem la guvernare, el a spus că trebuie să ieșim.

Un președinte nu face blat cu un premier când îl jignește sau când îl dă jos de la guvernare.”, a declarat Viorica Dăncilă.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close