Antena 3 CNN Politică Liberalul Virgil Guran se tratează de răguşeală la... ginecolog

Liberalul Virgil Guran se tratează de răguşeală la... ginecolog

Moment hilar la conferinţa de alegere a PNL Vrancea. Răguşit, senatorul Virgil Guran, a afirmat că va merge pentru tratament, la un coleg senator, medic de profesie. La finalul discursului său însă, amfitrionul conferinţei l-a anunţat că medicul respectiv este de fapt... ginecolog.

Liberalul Virgil Guran se tratează de răguşeală la... ginecolog
de Georgiana Adam    |    01 Aug 2021   •   15:50

"Aveţi oameni puternici care au vizibilitate naţională (...) Raluca Ioan, colega mea din Senat pe care o salut şi căreia îi mulţumesc, vă spun ceva: este foarte activă în Parlament şi chiar se pricepe la probleme de sănătate şi  demonstrează acest lucru. Îi mulţumesc pentru acest lucru. (...) Nu o să vă ţin mult de vorbă, sunt şi răguşit, o să merg la colega mea Raluca după aceea să mă trateze", a afirmat Virgil Guran în discursul ţinut duminică la conferinţa de alegeri a PNL Vrancea. 

La finalul discursului său, Virgil Guran a aflat, de la amfitrionul conferinţei, că medicul la care a spus că va merge pentru tratament este ginecolog. 

"Mulţumesc mult, Virgil! Atenţie mare, doamna doctor e ginecolog, dar dacă ai încredere, te poate rezolva. Înţeleg", i-a spus amfitrionul conferinţei în hohotele de râs ale asistenţei, la care Guran a replicat: "Am o problemă".

×
Subiecte în articol: Virgil Guran răguşeală ginecolog
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close