Antena 3 CNN Politică Vlad Popescu Piedone a fost reales preşedinte al filialei PUSL Sector 5

Vlad Popescu Piedone a fost reales preşedinte al filialei PUSL Sector 5

Vlad Popescu Piedone a fost reales preşedinte PUSL pentru Sector 5 Bucureşti. Peste 300 de delegaţi au participat la conferinţa locală a umaniştilor.

de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Feb 2024   •   09:25

Cu această ocazie, edilul PUSL al Sectorului 5 a făcut un anunţ important. Cristian Popescu Piedone e pregătit să candideze la Primăria Capitalei dacă partidele nu se hotărăsc să anunţe un candidat serios pentru această funcţie.

Peste 300 de delegaţi au decis ca Vlad Popescu Piedone să fie reales preşedinte al organizaţiei Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) - Sectorul 5.

"Mă simt onorat să văd că de la o întâlnire la alta suntem din ce în ce mai mulți. Acest lucru înseamnă că mesajul nostru, al Partidului Umanist Social Liberal ajunge la tot mai mulți oameni şi că facem lucrurile cum trebuie.", a declarat Vlad Popescu Piedone.

"Ce sentiment mai dulce pentru un părinte, prima dată ca primar să îl cunun, apoi ca primar să îl văd cum depune jurământul în Parlamentul României şi pe urmă ca puşcăriaş nevinovat să văd cum duce stindardul dreptăţii mele, spunându-i de multe ori, şi vă fac o confesiune: Tată, intri într-o mocirlă, tu eşti foarte bun, dar fără prezenţa mea nu ai ce să cauţi în aşa-numita administraţie locală. Mi-a spus răspicat: Tată, eu sunt şi vreau să îţi duc numele mai departe", a fost reacţia lui Cristian Popescu Piedone.

"În urmă cu aproximativ doi ani, când m-am alăturat acestei echipe atât de frumoase şi într-un moment greu pentru noi toţi, dar pentru el (n.r. Vlad Popescu Piedone) dărâmător de greu, am găsit în el un suflet şi o determinare cum nu vă puteţi închipui", a declarat Simona Man, secretar general PUSL.

"Mulţi nu au avut încredere în Vlad, după ce tatăl lui a trebuit să părăsească domiciliul. Am spus: Nu! Îl simt că este un om puternic, îl simt că este devotat familiei şi îl simt că poate să facă politică. Nu m-am înşelat!", a precizat Graţiela Gavrilescu, secretar general PUSL.

"Mult succes! Aici, la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, Vlad Popescu Piedone, suntem lângă voi şi vă mulţumim pentru ceea ce faceţi", a spus şi Lavinia Şandru, coordonator de comunicare al PUSL.

Cu această ocazie, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a făcut un apel către PNL și PSD, cerându-le celor două partide să-și definitiveze rapid candidații la Primăria Capitalei. În caz contrar, edilul a anunțat public că își pune cei 30 de ani de experiență în administrația publică în slujba cetățenilor care îl vor primar al Capitalei.

Anunţul lui Cristian Popescu Piedone vine într-un moment de incertitudine politică, în care PNL și PSD nu și-au anunțat încă oficial candidații pentru Primăria Capitalei.

×
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close