Antena 3 CNN Politică William Brînză, acuzat că a plecat cu caloriferele din sediul PDL: Imaginea partidului este "târătă în noroi"

William Brînză, acuzat că a plecat cu caloriferele din sediul PDL: Imaginea partidului este "târătă în noroi"

William Brînză, acuzat că a plecat cu caloriferele din sediul PDL:  Imaginea partidului este "târătă în noroi"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    02 Feb 2013   •   22:01

Fostul şef al PDL Diaspora, William Brînză, spune că cei care îl acuză că a plecat cu caloriferele din sediul organizaţiei sunt cei care pretind că iubesc partidul, dar îl târăsc în mocirlă.

Acuzat că a golit sediul organizaţiei PDL Diaspora, fostul deputat scrie, într-o postare pe o reţea socială, că prin aceste acuze foştii colegi vor să-i strice imaginea.

"În timp ce noi ne-am petrecut o vară pentru a renova clădirea, cei care astăzi aruncă cu pietre se distrau la munte sau la mare. (...) Trist este că unii dintre tinerii democrat-liberali, pe care nu i-am vazut deschişi în a ne fi alături la sutele de acţiuni pe care le-am organizat, acum au căzut în plasa unor seniori mânaţi de interese meschine şi critică fără să ştie adevărul", scrie William Brînză.

Acesta a menţionat că până la înfiinţarea unui sediu, liderii PDL cunoşteau Diaspora doar din postura de turişti.

"Atunci când frigul pătrundea în clădirea încălzită doar cu nişte sobe vechi, când facturile aveau câteva zerouri în coadă, unde erau aceşti iubitori ai Diasporei? Ne-a fost alături o firmă care ne-a împrumutat o centrală, calorifere şi televizoare pe care era normal să le returnăm", a scris fostul şef al PDL Diaspora.

Fostul şef al Diaspora consideră că acum, democrat liberalii vor simţi pe pielea lor ce înseamnă să întreţii un sediu şi care sunt responsabilităţile unui preşedinte PDL Diaspora.

×
Subiecte în articol: William Brînza pdl
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close