Antena 3 CNN Politică Zgonea, despre înţelegerea ascunsă a USL cu UDMR: "Nu văd nicio jignire la adresa electoratului"

Zgonea, despre înţelegerea ascunsă a USL cu UDMR: "Nu văd nicio jignire la adresa electoratului"

Zgonea, despre înţelegerea ascunsă a USL cu UDMR: "Nu văd nicio jignire la adresa electoratului"
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    22 Dec 2012   •   19:20

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, spune că înţelegerea parafată a USL cu UDMR de dinainte de alegeri este "un semnal că noi nu suntem singuri la masă" şi, în plus, acesta nu reprezintă "o jignire la adresa electoratului".

"Acesta este un semnal că noi nu mai suntem singuri la masă, e un semnal pe care noi l-am cerut, coabitare, linişte. Sunt dispus să am negocieri şi să coabitez cu oricine, ca să pot să duc la îndeplinire oferta mea electorală (proiectul România puternică - n.r.)", a explicat Valeriu Zgonea, în ediţia de sâmbătă a emisiunii Exces de putere, de la Antena 3.

În ceea ce priveşte faptul că acest pact al formaţiunilor politice şi nici intenţia unei uniuni de coabitare la guvernare nu erau cunoscute de populaţie în ziua alegerilor parlamentare din 9 decembrie, preşedintele Camerei Deputaţilor nu vede nicio problemă.

"Nu văd nimic ieşit din comun, nu văd nicio jignire la adresa electoratului", a precizat Zgonea.

Şeful Camerei a mai spus că i se pare normal ca acum să coabiteze cu preşedintele, dacă vrem să ne ne numim stat european.

USL a avut o înţelegere cu UDMR încă de dinainte de alegerile parlamentare de ieri, a dezvăluit, la o zi după alegeri, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, la Antena 3.

Anunţul premierului Victor Ponta, de duminică seara, privind o posibilă alianţă a USL cu UDMR a stârnit adevărate ecouri în presă.

Jurnalistul Victor Ciutacu se alătură colegului său, Mircea Badea, şi spune că se declară înşelat de premierul Victor Ponta, după ce prim-ministrul a anunţat imediat după alegeri că va face alianţă cu UDMR.

Ciutacu: "Da, Ponta ne-a înşelat. Este incorect faţă de noi, electorii. E la fel cum s-ar simţi el, dacă nu l-ar nominaliza Băsescu premier"

×
Parteneri
ANM: Vine prăpădul! Unde loveşte URGIA în următoarele ore
x close