Antena 3 CNN Politică Zgonea: Promovările de personal la Cameră vor fi îngheţate în acest an. Este o măsură excepţională

Zgonea: Promovările de personal la Cameră vor fi îngheţate în acest an. Este o măsură excepţională

Zgonea: Promovările de personal la Cameră vor fi îngheţate în acest an. Este o măsură excepţională
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    21 Mai 2013   •   16:15

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marţi, că, în acest an, va fi "îngheţată" promovarea personalului din serviciile Camerei, pentru a păstra cheltuielile în limita bugetului aprobat de acest for legislativ şi pentru ca oamenii să-şi păstreze locul de muncă.
   
"În ultimii ani, aproape 400 de funcţionari publici parlamentari din cei 731 au fost promovaţi. Unii dintre ei au sărit de la referend direct la consilier, parte a strategiei pe care a avut-o fostul secretar general (al Camerei Deputaţilor-n.r.). Pentru că avem un deficit de 13 milioane de RON pe cont, am găsit, căutăm acele soluţii care să ne permită să nu dăm pe nimeni afară şi atunci, parte a acestei strategii, pentru a păstra cheltuielile de personal în limita bugetului aprobat la începutul acestui an, mergem şi pe varianta îngheţării promovărilor în anul 2013", a explicat Zgonea, citat de Mediafax.

Acesta a spus că se discută, în acest sens despre o nouă organigramă.
   
"Nu retrogradăm pe nimeni în acest moment! În acest moment se discută despre o nouă organigramă. Varianta îngheţării promovărilor este o măsură excepţională, luată pentru ca fiecare care lucrează la Camera Deputaţilor să-şi păstreze locul de muncă", a adăugat Valeriu Zgonea, după şedinţa Biroului permanent al Camerei Deputaţilor.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close