Antena 3 CNN Actualitate Badea, după vizita lui Băsescu pe şantier: "Tu, care n-ai făcut un metru de autostradă, vii să-ţi dai ochii peste cap şi să acuzi?"

Badea, după vizita lui Băsescu pe şantier: "Tu, care n-ai făcut un metru de autostradă, vii să-ţi dai ochii peste cap şi să acuzi?"

Badea, după vizita lui Băsescu pe şantier: "Tu, care n-ai făcut un metru de autostradă, vii să-ţi dai ochii peste cap şi să acuzi?"
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    07 Aug 2013   •   23:59

Mircea Badea a apreciat că preşedintele Traian Băsescu are "un tupeu nemărginit", după ce şeful statului a atacat Executivul că nu a terminat autostrada Nădlac-Arad, în contextul în care el a fost ministru al Transporturilor în cinci guverne.

 
"A fost ministru al Transporturilor în cinci guverne (Traian Băsescu - n.r.) şi urla atunci că nu e nevoie de autostrăzi în România, iar acum îşi dă ochii peste cap. (...) Ultimul de pe planetă care ar trebui să vorbească este Traian Băsescu.

(...) Tu, care n-ai făcut un metru de autostradă, vii să-ţi dai ochii peste cap şi să acuzi? (...)  Băiatul ăsta are un tupeu, cred că e un caz de cercetat, medical vorbind. (...) N-am văzut o asemenea cantitate de tupeu niciodată în viaţa asta", a spus Mircea Badea, miercuri, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3.
 
Preşedintele Traian Băsescu a vizitat miercuri antierul autostrăzii Arad-Nădlac, mai exact tronsonul cuprins între Pecica şi Arad unde lucrările au fost oprite, şi a spus că ce se întâmplă acolo este o "expresie şi o emblemă a neputinţei", adică "proastă guvernare", trăgând un semnal de alarmă către guvern "să se trezească".



 


 

×
Subiecte în articol: În gura presei
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close