Antena 3 CNN Actualitate Replica unui "iubitor de animale", către un om atacat de maidanezi: "Ce să îţi fac dacă ai burta mare şi nu poţi să FUGI"

Replica unui "iubitor de animale", către un om atacat de maidanezi: "Ce să îţi fac dacă ai burta mare şi nu poţi să FUGI"

Replica unui "iubitor de animale", către un om atacat de maidanezi: "Ce să îţi fac dacă ai burta mare şi nu poţi să FUGI"
Sursa foto: Foto: [email protected]
de O.P.    |    06 Sep 2013   •   11:31
Cazul şocant în care un copil nevinovat a trebuit să moară pentru ca noi să reacţionăm pare să fi împărţit România în două categorii. Unii care vor rezolvarea problemei câinilor fără stăpân şi alţii care îşi spun "iubitori de câini" şi care vor în continuare ca animalele fără stăpân să domnească pe străzile din oraşele ţării.

Pe adresa noastră de mail [email protected] am primit zeci de sesizări ale oamenilor care au fost atacaţi de maidanezi, în diferite locuri din Bucureşti şi din ţară.

Iată ce ne-a scris Ioan G.:

"Bună seara,
 
Acum o lună mergeam către Gara de Nord pe lângă Ministerul Transporturilor, pe Dinicu Golescu, când niște câini s-au dat la mine. I-am alungat, dar după 50 de metri sau întors, dar de data aceasta cu întăriri. I-am alungat și de data asta, și de nervi am început să înjur câinii și pe cei care le dau de mâncare.

La un moment dat, iese un bătrân la mine dintr-un magazin și îmi spune să vorbesc frumos, la care eu îi zic: "A, deci tu le dai de mâncare! Păi să te mănânce pe tine atunci!"

El îmi răspunde: "Păi ce să-ți fac eu dacă ai burta mare și nu poți fugi?".
 
Oricum câini sunt peste tot, la Pasajul Basarab e o femeie care a construit o cușca pentru ei înafara curții ei ( chiar lângă trotuar) și le dă de mâncare în mijlocul trotuarului.
 
În Ploiești e la fel situația. În mijlocului marelui Bulevard al Castanilor deseori stă ditamai haita de vreo 10 câini, pe străduțele dintre blocuri nici nu mai zic.
 
Eu sunt un mare iubitor de animale, nici nu știu câți câini și pisici am avut, și încă am câine și pisică, dar nu se poate așa. Sper să fie eutanasiați câinii vagabonzi".

Dacă aţi experimentat astfel de situaţii, scrieţi-ne pe [email protected]



×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close