Antena 3 CNN Sport A murit canotorul Tudor Ștefan. Fostul campion mondial avea 77 de ani

A murit canotorul Tudor Ștefan. Fostul campion mondial avea 77 de ani

Tudor Ştefan, unul dintre primii mari campioni ai canotajului românesc, a murit la vârsta de 77 de ani, a transmis Federația Română de Canotaj, prin intermediul unui mesaj pe Facebook.

A murit canotorul Tudor Ștefan. Fostul campion mondial avea 77 de ani
de Gabriel Dano    |    15 Feb 2021   •   21:43

„Federaţia Română de Canotaj anunţă cu tristeţe trecerea în nefiinţă a lui Tudor Ştefan, Maestru Emerit al Sportului, component al echipajului de dublu rame cu cârmaci (2+). Acesta a obţinut, în anul 1970, alături de Petre Ceapura şi Gheorghe Gheorghiu (cârmaci), prima medalie de aur pentru Romania în această probă la un Campionat Mondial (St. Catharines, Canada). Tudor Ştefan a fost şi medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Munchen din 1972, alături de Petre Ceapura şi Ladislau Lovrenschi. Drum lin către stele!”, transmite FRC, în mesajul postat pe Facebook.

Și CS Dinamo i-a prezentat un ultim omagiu fostului campion

„Tudor Ştefan, unul dintre primii mari campioni ai canotajului românesc, a murit la vârsta de 77 de ani. Clubul Sportiv Dinamo deplânge trecerea la cele veşnice a campionului mondial şi medaliat olimpic la canotaj. Născut pe 3 martie 1943, Tudor Ştefan a fost unul dintre primii mari campioni ai canotajului dinamovist. Maestru emerit al sportului, Ştefan a câştigat prima medalie de aur pentru România la un Campionat mondial, în 1970, la 2+1 rame, şi bronzul olimpic, în 1972, la Munchen. Drum lin, campionule”, au scris reprezentanții CS Dinamo, pe aceeași rețea de socializare.

Federația Română de Canotaj anunță cu tristețe trecerea în neființă a lui Tudor Ștefan, Maestru Emerit al...

Posted by Federatia Romana De Canotaj on Monday, February 15, 2021

×
Subiecte în articol: Tudor Stefan
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close