Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Orica GreenEdge a câştigat contratimpul pe echipe din etapa a patra a Turului Franţei. Simon Gerrans, noul tricou galben

Orica GreenEdge a câştigat contratimpul pe echipe din etapa a patra a Turului Franţei. Simon Gerrans, noul tricou galben

Orica GreenEdge a câştigat contratimpul pe echipe din etapa a patra a Turului Franţei. Simon Gerrans, noul tricou galben
de M.T.    |    02 Iul 2013   •   19:07

Orica GreenEdge s-a impus în contratimpul pe echipe din etapa a patra a Turului Franţei, desfăşurată pe o distanţă de 25 de km în oraşul Nisa.

Echipa australiană a încheiat cursa în 25 de minute şi 56 de secunde, cu o secundă mai rapid decât belgienii de la Omega Pharma-Quick-Step.

Podiumul a fost completat de echipa britanică Sky, sosită cu o întârziere de 3 secunde, în timp de Saxo şi Lotto au încheiat pe locurile 4, respectiv 5.

În urma victoriei obţinute marţi, Orica dă şi noul posesor al tricoului galben, australianul Simon Gerrans, cel care a câştigat luni în etapa a treia.

Gerrans este urmat în clasamentul general de coechipierii săi Daryl Impey (Africa de Sud) şi Michael Albasini (Elveţia).

În duelul favoriţilor, britanicul Chris Froome (Sky) a câştigat şase secunde în raport cu spaniolul Alberto Contador (Saxo), un rezultat cu care rutierul iberic se poate declara mai mult decât mulţumit.

Etapa a cincea va avea loc miercuri, între Cagnes-sur-Mer şi Marseille, pe o distanţă de 228,5 km. Rutierii vor trece peste patru căţărări, una de categoria a treia şi trei de a patra, însă finalul va aparţine cel mai probabil sprinterilor.

×
Subiecte în articol: Turul Frantei nisa tricoul galben Le Tour
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close