Antena 3 CNN Sport Anamaria Prodan ar putea fi viitorul proprietar al echipei de fotbal Palermo, titrează presa din Italia

Anamaria Prodan ar putea fi viitorul proprietar al echipei de fotbal Palermo, titrează presa din Italia

Anamaria Prodan ar putea deveni noul președinte al echipei italiene de fotbal Palermo, după cum a dezvăluit publicația locală TMW, după un interviu cu impresara din România.

Anamaria Prodan ar putea fi viitorul proprietar al echipei de fotbal Palermo, titrează presa din Italia
Sursa foto: stopandgoal.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Noi 2021   •   15:56

Revoluție incredibilă pentru fotbalul italian. Club istoric Palermo este gata de vânzare, iar noul președinte poate fi chiar românca Anamaria Prodan, potrivit unui anunț care îi face pe fani să viseze.

Anamaria Prodan ar putea cumpăra clubul, devenind noul președinte al fotbalului din Palermo.

Fostul iepuraș Playboy, Anamaria Prodan, a fost deja la cârma unui club de fotbal, clubul românesc din Serie A Hermannstadt. Cei care au raportat vestea Anamariei Prodan ca noul președinte al Palermo sunt italienii de la publicația Tuttomercatoweb.

"Este greu, astăzi trebuie să fiu lângă copiii mei, care au fost abandonați de tatăl lor și ar fi periculos să-i las singuri. Astăzi fostul meu soț așteaptă un alt copil. Dar, după ce rezolv aceste probleme, da, aș vrea să cumpăr un club din Italia și pentru că fotbalul italian este extraordinar. 

Familia mea a fost mereu pe prima pagină a ziarelor, cel puțin până când fostul meu soț i-a denigrat. Dar eu și copiii mei, da, ne-am dori un club în Italia”, a declarat Anamaria Prodan potrivit Tuttomercato.

Întrebată care sunt echipele pe care le-ar cumpăra, Anamaria a răspuns: "Palermo sau Catania. La Catania am colaborat cu Lo Monaco atunci când a fost transferat Dică şi îmi place. La fel şi Palermo”.

 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close