Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Joachim Low: Nu am jucat fantastic, dar am câştigat. Meciul cu Franţa va fi unul clasic

Joachim Low: Nu am jucat fantastic, dar am câştigat. Meciul cu Franţa va fi unul clasic

Joachim Low: Nu am jucat fantastic, dar am câştigat. Meciul cu Franţa va fi unul clasic
de M.T.    |    01 Iul 2014   •   12:52

Selecţionerul naţionalei Germaniei, Joachim Low, a recunoscut că echipa sa nu a jucat „fantastic” în meciul cu Algeria, dar importantă este victoria care a adus calificarea în sferturile de finală ale Cupei Mondiale.

„Nu am jucat fantastic, dar am câştigat. Nu am avut probleme mari decât în prima repriză, când am pierdut de multe ori mingea şi am făcut greşeli care i-au invitat pe adversarii noştri să contraatace. Noi am avut probleme la mingile lungi pentru atacanţii lor, care sunt foarte rapizi. În repriza a doua nu am jucat rău, am avut multe şuturi la poartă”, a declarat Low, la finalul partidei câştigate cu 2-1, după prelungiri, în faţa Algeriei.

„Ambele echipe au fost obosite la finalul timpului regulamentar şi în prelungiri, dar noi am dominat şi am fost mai mereu în careul lor. Am ratat ocazii, dar portarul Algeriei a fost ales omul meciului, a avut multe intervenţii, a adăugat antrenorul german.

Low avertizase înaintea meciului că Algeria este un adversar dificil şi i-a lăudat pe africani şi la sfârşitul partidei de la Recife: „Algerienii au pus totul la bătaie, ştiam că sunt extrem de motivaţi. Este o echipă foarte combativă, cu doi sau trei jucători foarte rapizi”.

În ciuda victoriei, tripla campioană mondială nu a convins, iar presa din Germania a criticat prestaţia echipei. „Schurrle şi Ozil au marcat, Neuer a fost cel mai bun, dar dacă vom continua aşa putem fi eliminaţi de Franţa. Mulţumim, Schurrle! Graţie lui Neuer suntem încă la Mondial”, a notat Bild, în timp ce Kicker a scris că „echipa nu a fost deloc în meci, a părut confuză şi nesigură în noua sa configuraţie defensivă. A fost nervoasă în atac şi l-a obligat pe Neuer să iasă prea des din poartă şi să respingă baloanele”.

În sferturi, Germania va juca împotriva Franţei, un meci despre care Low spune că „va fi unul clasic, dramatic şi plin de suspans. Franţa s-a refăcut magnific sub comanda lui Deschamps, este puternică atât la mijloc, cât şi în apărare, bine organizată şi combativă. Francezii au întotdeauna un nivel extrem de ridicat la asemenea competiţii”.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close