Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Selecţionerul Portugaliei consideră că arbitrajul din meciul cu Germania a fost părtinitor

Selecţionerul Portugaliei consideră că arbitrajul din meciul cu Germania a fost părtinitor

Selecţionerul Portugaliei consideră că arbitrajul din meciul cu Germania a fost părtinitor
de M.T.    |    17 Iun 2014   •   11:11

Selecţionerul naţionalei Portugaliei, Paulo Bento, este de părere că arbitrajul din meciul din meciul cu Germania, pierdut de echipa sa cu 4-0, a fost părtinitor, dar a recunoscut superioritatea adversarilor.

„Au fost două momente în care arbitrul s-a arătat părtinitor, la faza penaltyului şi apoi la eliminarea lui Pepe. Nu vreau să spun că este doar vina arbitrului. Şi noi am făcut greşeli, dar circumstanţele din prima repriză au făcut restul meciului dificil pentru noi”, a declarat Bento.

„După 45 de minute, meciul era deja terminat, a doua repriză nu a mai avut niciun interes. Totuşi, în prima repriză nu pot să spun că a existat o superioritate a adversarilor, dar la ocaziile pe care le-au avut au fost foarte eficace. Noi am făcut câteva greşeli şi nu am jucat aşa cum am fi putut să o facem”, a adăugat tehnicianul portughez.

Pe lângă faptul că a pierdut categoric meciul de debut de la Cupa Mondială, Portugalia va trebui să se descurce şi fără câţiva jucători importanţi în restul partidelor. Hugo Almeida şi Fabio Coentrao au ieşit de pe teren accidentaţi, iar Pepe a primit direct cartonaşul roşu, după o altercaţie cu Thomas Muller.

„Avem un suspendat şi doi accidentaţi, deci vom avea mai multe schimbări de făcut. Dar o revoluţie în alcătuirea echipei ar fi cea mai mare greşeală. Mai avem încă două meciuri şi vom continua să depindem de noi pentru a ne atinge primul obiectiv”, a mai spus Bento.

De cealaltă parte, selecţionerul Germaniei, Joachim Low, consideră că arbitrajul nu a influenţat rezultatul final şi crede că echipa sa ar fi câştigat oricum.

„Am dominat meciul chiar şi înainte ca Portugalia să rămână în zece oameni. Ştiam că principalele pericole sunt Cristiano Ronaldo şi Nani şi am reuşit să-i controlăm destul de confortabil”, a spus antrenorul german.

Lukas Podolski i-a dedicat victoria lui Michael Schumacher, care a ieşit din comă şi a fost mutat din spitalul din Grenoble, fiind mutat la Lausanne, în Elveţia: „Dacă este adevărat, este o veste minunată pentru toată lumea. Toate urările de bine pentru Michael din partea noastră”.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close