Antena 3 CNN Sport Dosar penal pentru un oficial de la Dinamo, prins rupt de beat la volan. A continuat să bea în fața polițiștilor

Dosar penal pentru un oficial de la Dinamo, prins rupt de beat la volan. A continuat să bea în fața polițiștilor

Directorul sportiv al clubului Dinamo, Ionel Dănciulescu, a fost oprit joia trecută în trafic, iar polițiștii de la Brigada Rutieră a Capitalei au descoperit că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Dosar penal pentru un oficial de la Dinamo, prins rupt de beat la volan. A continuat să bea în fața polițiștilor
Sursa foto: Hepta
15 Iun 2020   •   23:39

Cunoscutul fost fotbalist de la Dinamo și FCSB a fost oprit pe Bulevardul Magheru din Capitală și inițial a refuzat să se supună alcooltestului, conform surselor Gândul. Mai mult decât atât, Dănciulescu i-a sfidat pe agenții de la Rutieră, cărora le-a spus că nu au ce să-i facă și n-a ezitat să bea de față cu polițiștii dintr-o sticlă pe care o avea în mașină.

”A fost extrem de recalcitrant. Le-a zis agenților să-și vadă de treaba lor fiindcă își vor pierde locul de muncă. N-a vrut în prima fază să sufle, s-a eschivat, a scos chiar o sticlă cu alcool și a luat o gură din ea spunându-le că nu au ce să-i facă”, au declarat sursele publicației citate.

Ionel Dănciulescu a fost condus la sediul Institutului Național de Medicină Legală, unde i s-au recoltat probe de sânge. Probele au relevat o alcoolemie de 0.79 mg/l. Pe numele directorului sportiv al ”câinilor roșii” a fost deschis un dosar penal.

×
Subiecte în articol: Ionel Danciulescu
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close