Antena 3 CNN Sport (P) Sunt rentabile sistemele de pariuri progresive?

(P) Sunt rentabile sistemele de pariuri progresive?

(P) Sunt rentabile sistemele de pariuri progresive?
08 Feb 2017   •   13:11

Pentru a obține un beneficiu de pe urma diverselor pariuri online făcute la case de pariuri online, strategia de pariere este la fel importantă ca și obținerea de cote cu valoare. Sistemele de pariuri progresive la case de pariuri promit câștiguri aproape infinite, dar este bine să le utilizăm? Răspunsul la această întrebare o veți afla în cele ce urmează.

Sistemul de pariuri Labouchere se folosește în principal la ruletă și este o metodă de pariuri progresive potrivit căreia pariorul continuă să parieze până ce obține câștiguri de pe urma unei anumite sume investite.

Metoda de pariuri Labouchere pentru pariuri sportive

Sistemul Labouchere se poate adapta foarte ușor la pariurile sportive făcute la diverse case de pariuri din România. Pașii pentru aplicarea acestei metode de pariere sunt următorii:

Cei care vor să parieze la case de pariuri licențiate sau la case de pariuri recomandate, trebuie să decidă câți bani vor să câștige. Dacă, de exemplu, vor să câștige 100€ trebuie să stabilească cum împart această cantitate. Dacă o împart în cinci sume: 10€, 20€, 40€, 20€ și 10€.

Realizează un pariu care, în cazul în care au succes, să obțină drept beneficiu suma primului și ultimului număr.

De exemplu, dacă cota europează/zecimală este 3 (+200 cota americană/linia banilor), ei trebuie să parieze 10€ pentru a obține un beneficiu de 20€ (suma primului și ultimului număr).

Dacă câștigă, obțin primul și ultimul număr. Dacă pierd, se adaugă suma pariului făcut, astfel că trebuie să recupereze așa zisa suma.

Astfel, se repetă pașii 3 și 4 până ce se câștigă suma care a fost fixată drept obiectiv.

Logica din spatele acestei strategii este obținerea a două elemente de pe listă când se câștigă, în timp ce se pierde doar unu. Astfel, se câștigă mai mult decât se pierde. În cele ce urmează veți înțelege ce această strategie nu are sens.


 


 

Merită recomandate sau nu pariurile progresive?

În general, metodele de pariuri progresive nu sunt recomandate, deși pot rezulta distractive.

Practic, implică parierea continuă până se câștigă suma dorită, fără a acorda atenție la cantitatea pe care unul o poate paria la diverse case de pariuri sportive.

Dacă pariați dublu sau nimic și pierdeți de patru ori, următorul pariu va fi de 50 €, chiar dacă ați pierdut 100 €.

Spre deosebire de strategia de pariuri Kelly, nu se ține cont de suma investită.

Trebuie reținut faptul că decizia cheie când se realizează pariuri sportive are legătură cu cotele. Înainte de a paria la cea mai bună casă de pariuri, trebuie văzut dacă cotele au valoare. Nu trebuie să vă axați pe cât puteți câștiga.

Un sistem progresiv similar este strategia Fibonacci. Potrivit acesteia suma pariată crește potrivit secvenței Fibonacci: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, etc.


 

Din punct de vedere academic, există trei eseuri bune care abordează utilizarea acestei strategii pentru pariul pe rezultate încrucișate. Specialiștii sunt de părere că a paria pe astfel de rezultate cu o cotă de 3 și utilizând strategia Fibonacci, se poate câștiga.

Este eficientă piața pariurilor fotbalistice? În urma unei investigații făcute în țări diferite utilizând strategia Fibonacci, s-a descoperit că în 95% din cazuri, cea mai rea situație ar fi să se parieze până la 43, dacă se utilizează această strategie.

O investigație mai recentă a descreditat teoria succesului acestor metode prin descoperirea faptului că, în final, toate variantele încercate ale acestei strategii s-au dovedit a fi o pierdere de bani.

Specialiștii sunt de părere că orice sistem progresiv poate oferi rezultate similare.

De aceea este bine să se utilizeze cu grijă. Sistemele progresive sunt distractive, dar doar cât durează distracția.

Prin urmare, înainte de a paria este bine să vă informați cu privire la pariurile sportive. Informații și ponturi pariuri găsiți intrând pe site-ul 10pariuri.ro.

Echipa acestui site oferă tuturor celor pasionați de pariuri, informații utile despre case de pariuri precum Betano, despre bonus betano, bonusuri case de pariuri.

De asemenea, intrând pe acest site veți putea citi biletul zilei și vă veți putea informa despre topul caselor de pariuri.

Așadar, dacă vă place să pariați constant nu ezitați să intrați pe acest site pentru a vă informa temeinic. Nu uitați că informația este extrem de importantă în drumul vostru spre succes.

Cu cât veți fi mai informați, cu atât veți fi mai încrezători în forțele proprii, iar șansele de câștig vor fi mai mari.

×
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close