Antena 3 CNN Sport Roger Federer nu va mai juca în acest an. Care este motivul tenismanului

Roger Federer nu va mai juca în acest an. Care este motivul tenismanului

Roger Federer și-a anunţat fanii că nu va mai juca la vreun turneu în acest an. Motivul deciziei sale este accidentarea din startul sezonului, care l-a forţat să se opereze la genunchi. În contextul sezonului oprit de pandemia de COVID-19, elveţianul a decis să facă o pauză mai lungă în acest an.

Roger Federer nu va mai juca în acest an. Care este motivul tenismanului
Sursa foto: Pexels
de Diana Ionescu    |    06 Iul 2020   •   23:22

Tenismanul a participat la Australian Open, când s-a oprit în semifinale în faţa lui Novak Djokovic. Federer este de 20 de ori câştigător la Grand Slam iar anul acesta va lua o pauză de la Roland Garros şi US Open.  

Roger Federer, două operații în două luni

"Pentru mine e plăcut să fiu în Elveţia pentru o perioadă atât de lungă de când a început izolarea. În ultimii 25 de ani am călătorit mult, nu am petrecut niciodată 2 luni consecutive acasă; acum sunt acasă în Elveţia de 4-5 luni. Calitatea vieţii în Elveţia e grozavă, acum e vară şi oamenii petrec timpul afară, la fel şi noi. În ultimele 2 luni am avut 2 operaţii la genunchi”.

Elvețianul nu este încă pregătit să joace tenis dar se recuperează rapid:  „A trebuit să o iau pas cu pas, să fac recuperare şi să-mi revin. Pot spune că mă simt deja mai bine. Nu sunt încă la un nivel la care să pot să joc tenis, dar sunt încrezător că voi fi 100% înainte de startul sezonului următor" a anunţat Federer.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Roger Federer tenis
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close