Antena 3 CNN Sport Simona Halep, la primul antrenament după accidentarea gravă: Te simți foarte trist și te întrebi "de ce mi se întâmplă asta?"

Simona Halep, la primul antrenament după accidentarea gravă: Te simți foarte trist și te întrebi "de ce mi se întâmplă asta?"

Simona Halep a revenit pe terenul de tenis, după aproape o lună de pauză. Ea a făcut primul antrenament după accidentarea suferită la Turneul de la Roma. Din cauza problemelor medicale, sportiva noastră a ratat participarea la competiția ei preferată, Roland Garros.

Simona Halep, la primul antrenament după accidentarea gravă: Te simți foarte trist și te întrebi "de ce mi se întâmplă asta?"
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    06 Iun 2021   •   10:18

"Iubesc acest sport, acum înțeleg de ce de atâția ani trăiesc pentru el și cât mă bucur să îl practic la cel mai înalt nivel.", a scris Simona pe pagina ei de Instagram.

"Primele mele lovituri după 3 săptămâni și jumătate.

Se simte de parcă ar fi trecut și mai mult timp pentru că mi-a fost dor să joc atât de mult. Dar această perioada a fost cea mai bună pentru că, deși am o viață minunată, îmi dau seama ce simt pentru tenis și ce simt când nu pot juca.

Iubesc acest sport, acum înțeleg de ce de atâția ani trăiesc pentru el și cât mă bucur să îl practic la cel mai înalt nivel. Desigur, nu este ușor să fii acolo, mental și emoțional te epuizezi, iar acum îmi dau seama cât de puternică am fost.

Când te accidentezi înainte de turneul tău preferat, unde ai jucat cel mai bun tenis și ai concurat timp de 10 ani non-stop, te simți foarte trist și te întrebi de ce mi se întâmplă asta? După câteva săptămâni am înțeles că acest lucru se întâmplă pentru mine!

Așa că acum vreau doar să fac față tuturor provocărilor care îmi vin. Nu știu dacă sunt complet recuperată fizic, dar ceea ce știu este că sunt gata să fac față la ce urmează. Mulțumesc mult că mi-ați arătat sprijin la fiecare pas", a scris Simona pe Instagram.

Dacă pregătirea va decurge fără probleme, Simona va putea concura la Wimbledon, acolo unde este campioană în exercițiu. Al treilea Grand Slam al anului este programat între 28 iunie și 10 iulie. Chiar dacă nu va reuși să-și apere titlul cucerit în 2019, Simona Halep își poate îndeplini celălalt obiectiv major al verii: o medalie olimpică pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

×
Subiecte în articol: Simona Halep antrenament gravă mesaj
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close