Antena 3 CNN Sport UEFA, amendă pentru Federația Română de Fotbal după meciurile din Liga Națiunilor

UEFA, amendă pentru Federația Română de Fotbal după meciurile din Liga Națiunilor

Comisia UEFA de Control, Etică și Disciplină a transmis, astăzi, decizia în cazul deschis ca urmare a incidentelor de la partidele echipei naționale din luna iunie, informează frf.ro. Ce amendă va plăti Federația Română de Fotbal.

UEFA, amendă pentru Federația Română de Fotbal după meciurile din Liga Națiunilor
Sursa foto: Wikipedia
de Claudia Popovici    |    14 Iul 2022   •   20:35

Astfel, pentru incidentele de la cele patru partide disputate în Liga Națiunilor, UEFA a decis să amendeze Federația Română de Fotbal cu suma de 104.500 euro.

Totodată, Comisia UEFA a hotărât ca meciurile echipei naționale a României să fie monitorizate în următorii doi ani. Dacă incidentele se vor repeta, va urma o sancțiune de cel puțin un meci disputat fără spectatori.

Meciul România – Bosnia și Herțegovina, programat luni, 26 septembrie, ora 21:45, se va disputa pe stadionul Giulești din Capitală. Cele două naționale s-au întâlnit în Giulești, pe fostul stadion, și în 2011, într-un joc câștigat de România cu 3-0.

Până la meciul cu Bosnia și Herțegovina, tricolorii se vor deplasa la Helsinki, pe stadionul Olimpic, pentru partida cu Finlanda, de vineri, 23 septembrie, ora 21:45.

×
Subiecte în articol: UEFA Federatia Romana de Fotbal
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close