Antena 3 CNN Timp liber Un bărbat a deschis cadoul primit de la o fostă iubită abia după 48 de ani. Ce a găsit în pachet

Un bărbat a deschis cadoul primit de la o fostă iubită abia după 48 de ani. Ce a găsit în pachet

În adolescenţă, Adrian Pierce a fost părăsit de iubita sa chiar înainte de Crăciun. În acel moment, tânărul a fost devastat din cauza despărţirii şi a aruncat cadoul sub brad. Cei doi au deschis cadoul abia după 48 de ani.

Un bărbat a deschis cadoul primit de la o fostă iubită abia după 48 de ani. Ce a găsit în pachet
Sursa foto: Captură video
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Ian 2023   •   10:45

În 1971, chiar înainte de Crăciun,  Adrian Pierce, care avea pe atunci vârsta adolescenţei, a fost părăsit de iubita sa, Vicki Allen.

Pentru a-l ajuta pe tânăr să treacă mai uşor peste despărţire, Vicki i-a făcut un cadou, pe care l-a împachetat în hârtie albastră.

Cu toate acestea, adolescentul a fost devastat de vestea despărţirii şi a aruncat darul, fără să-l deschidă, sub brad.

Cadoul a rămas intact timp de 48 de ani, moment în care Vicki și Adrian s-au reunit într-un bar din St. Albert, pentru a-l deschide împreună.

Astfel, peste o sută de prieteni și localnici au plătit o taxă de cinci dolari pentru a asista la despachetare, iar încasările au fost donate Biroului de Crăciun din Edmonton.

În final, Adrian Pierce a descoperit că în pachet se afla revista de benzi desenate a lui Kim Grove, denumită „Love is...”, care conţinea scrisori de dragoste.

„Aproape că îmi dădeau lacrimile, pentru că este un cadou minunat. Îl voi înrăma. A făcut parte din cea mai mare parte a vieții mele, așa că îl voi păstra”, a declarat Adrian.

Vicki a mărturisit că nu există motive de ranchiună între ei şi se bucură că Adrian a deschis, în sfârşit, cadoul pe care i l-a dăruit.

„Cred că este o perioadă destul de lungă de timp pentru a purta ranchiună. Serios, suntem oameni maturi. Chiar mă bucur că în sfârșit a desfăcut cadoul”, a mărturisit Vicki. 

Mai mult, în amintirea experienţelor trăite în adolescenţă, Adrian Pierce a publicat o carte care descrie povestea cadoului, fiind incluse şi pasaje scrise de soţia sa, Jans Piers.

„A fost ceva la care nu a renunțat niciodată. La fel ca cineva care încă mai are un ursuleț de pluș din copilărie”, a spus soţia bărbatului, potrivit adevarul.ro.

Adrian Pierce a mărturisit că a păstrat cadoul pentru că şi-a promis că îl va deschide doar în prezenţa fostei sale prietene, lucru care s-a întâmplat zeci de ani mai târziu.

×
Subiecte în articol: cadou fosta iubita despartire
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close