Antena 3 CNN Timp liber Care este cel mai popular film de pe Netflix! Este pe locul 1 în trending

Care este cel mai popular film de pe Netflix! Este pe locul 1 în trending

Filmul „Lost Bullet” este pe locul 1 în trending pe platforma de streaming Netflix! Thriller-ul de acțiune francez a primit review-uri extrem de bune din partea criticilor de film de la prestigiosa publicație The New York Times.

Care este cel mai popular film de pe Netflix! Este pe locul 1 în trending
Sursa foto: Pexels
de Diana Ionescu    |    23 Iun 2020   •   19:55

Lost Bullet” spune povestea unui mecanic genial cu un trecut infracțional, Lino, care trebuie să dea de urma unei mașini dispărute care deține dovada nevinovăției sale: un singur glonț. Lino a fost acuzat de o crimă pe care nu a comis-o iar singura modalitate de a își dovedi nevinovăția este glonțul pierdut. 

Pelicula, lăudată de criticii de film 

Elisabeth Vincentelli, critic de film pentru New York Times, a lădat filmul care a urcat rapid în topul celor mai populare filme de pe Netflix: „Acest impresionant thriller francez nu irosește nicio secundă pentru a arata cât de bun este. Regizorul filmului, Guillaume Pierret, nu se pierde în detalii. Relația frățească dintre Lino și protejatul său, Quentin, nu mănâncă din timpul filmului precum nici relația romantică dintre personajul principal și polițista Julia”, a scris criticul de film într-un review pentru NYT.  

Filmul „Lost Bullet”, pe locul 1 în trending în România 

Datorită regizării impecabile și acțiunii care te ține cu sufletul la gură, filmul a ajuns pe locul 1 în trending în România. Aceta este urmat de „365 days”  pe locul doi și „Feel the Beat” pe locul trei. Pe locurile patru și cinci se regăsec „The Snowpiercer” și „The Sinner”, seriale marca Netflix. 

×
Subiecte în articol: Lost Bullet Netflix review
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close