Antena 3 CNN Timp liber Cel mai popular serial de pe Netflix! În el joacă și o româncă. Puțini și-au dat seama cine este

Cel mai popular serial de pe Netflix! În el joacă și o româncă. Puțini și-au dat seama cine este

Lansată la sfârșitul lunii martie, în plină pandemie, miniseria „Unorthodox” a făcut senzație pe Netflix înca de la debut. A intrat direct pe locul 1 în trending și a primit numai critici favorabile. Românii au ales să-l urmărească în număr foarte mare. Puțini știu că și o româncă joacă în această producție.

Cel mai popular serial de pe Netflix! În el joacă și o româncă. Puțini și-au dat seama cine este
Sursa foto: Hepta
03 Iul 2020   •   18:10

„Unorthodox” prezintă povestea lui Esty, o tânără de 19 ani care fuge dintr-o comunitate de evrei ultraortodocși din Brooklyn, New York. Miniseria este inspirată din cartea autobiografică a scriitoarei Deborah Feldman, ea însăși o fostă membră a comunității hasidite. Aceasta trăiește în prezent, la Berlin, acolo unde ajunge și Esty.

„Unorthodox” pune în oglindă două lumi diferite: cea a evreilor hasidiți care trăiesc în comunități închise, după reguli extrem de stricte, vechi de sute de ani și care se păstrează în continuare și cea modernă a Berlinului de azi, în care libertatea primează.

Cine este românca din miniseria „Unorthodox”

În film vom regăsi toate temele controversate. Căsătorii aranjate de părinți, accesul interzis la internet și la alte mijloace de comunicare, femeia redusă la statutul de „mașină de făcut copii”, cluburile de noapte, cuplurile gay, Berlinul în toată splendoarea lui.

Miniseria începe cu Esty în prim plan. Ea este deja căsătorită cu un tânăr care provenea dintr-o famile înstărită, dar este foarte nefericită din cauza lipsei libertății așa că se hotărăște să fugă din comunitate. Pasionată de muzică ajunge la Berlin, unde se afla și mama ei aflată într-o relație gay. Nu merge la ea, ci se înscrie la Conservator, fiind pasionată de muzică. Filmul este senzațional și merită să-l vedeți.

Mihaela Sîrbu o joacă pe Mrs. Cohen în film. Deși nu este evreică ea vorbește idiș, astfel că a fost selectată pentru acest rol. În prezent este și profesoară la UNATC și a jucat în peste 20 de filme, fiind una dintre cele mai apreciate actrițe din România.

×
Subiecte în articol: Netflix unorthodox esty mihaela sirbu
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close