Antena 3 CNN Timp liber Film 2022 vine cu surprize pentru pasionaţii de filme. Ce au pregătit regizorii

2022 vine cu surprize pentru pasionaţii de filme. Ce au pregătit regizorii

Industria cinematografică începe să îşi revină după pandemie. Mai multe producţii au fost deja lansate şi urmează multe alte surprize.

2022 vine cu surprize pentru pasionaţii de filme. Ce au pregătit regizorii
de Alex Stan    |    21 Mar 2022   •   13:16

După o perioadă în care industria cinematografică a avut de suferit din cauza pandemiei, anul 2022 vine cu producţii spectaculoase.

Fie că suntem fani ai filmelor de acţiune, fie ne plac poveştile dramatice sau comediile, anul acesta regizorii au pregătit titluri interesante. 

Sandra Bullock revine într-o comedie romantică, The Lost City, film care va avea premiera în România, pe 15 aprilie, va ilustra viaţa Lorettei Sage, o autoare de romane de aventură. Cu toate că acţiunea are loc în cele mai exotice locuri de pe planetă, scriitoare petrece mai mult timp în casă, însă, nevoită să plece într-un turneu de promovare, Loretta şi Alan sunt răpiţi de un milionar excentric. Această comedie este regizată de fraţii Nee, iar ca protagonişti îi avem pe Sandra Bullock, Brad Pitt, dar şi Channing Tatum. 

Un alt film pe care trebuie neapărat să îl vizionaţi este ecranizarea românească, Copacul dorinţelor. Amintiri din copilărie.

Povestea este inspirată din viaţa pacienţilor Fundaţiei Hospice Casa Speranţei, iar filmul transmite un mesaj foarte important despre speranţă şi urmăreşte să îi susţină pe cei care se înfruntă cu un diagnostic incurabil. 

Ce este interesant despre acest film este că toate încasările vor fi direcţionate spre Fundaţia Hospice Casa Speranţei. Filmul va apărea pe 25 martie, iar din distribuţie fac parte nume precum Matei Dima, Cosmin Nedelcu şi Irina Margareta Nistor.

Franciza Marvel continuă să uimească publicul şi în 2022 Anul acesta vor lansa a patra parte a filmului Thor. Data de lansare va fi pe 8 iulie, iar fimul este considera unul dintre cele mai  bune al universului Marvel, dar şi unul dintre cele mai bune filme cu super eroi din toate timpurile.

 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close