Antena 3 CNN Timp liber Film 3 filme pe care trebuie să le vezi în aprilie la cinema

3 filme pe care trebuie să le vezi în aprilie la cinema

3 filme pe care trebuie să le vezi în aprilie la cinema
Sursa foto: Youtube.com
04 Apr 2017   •   11:27

Luna aceasta se vor anunța în cinematografe o serie de thrillere incitante, ce te vor ține cu sufletul la gură, conform Elle.ro. Dintre acestea vă recomandăm următoarele trei:

1. Life (Viața, primele semne) - Un thriller SF cu Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds și Rebecca Ferguson în rolurile unor cercetători aflați la bordul unei stații orbitale internaționale. Ei recuperează o capsulă de pe Marte, în care descoperă prima dovadă de viață extraterestră. Organismul se dezvoltă însă așa cum aceștia nici nu se așteptau, amenințând viața celor aflați la bord, dar și viitorul umanității.

2. Unforgettable (Obsesia trecutului) - Katherine Heigl și Rosario Dawson interpretează rolurile principale din acest thriller cu accente dramatice. Heigl este Tessa, o femeie de carieră care a divorțat recent și trebuie să se împace cu ideea că fostul ei soț și-a refăcut deja viața. Mai mult chiar, el s-a logodit cu Julia (dawson) și acum locuiesc în fosta casă a Tessei, împreună cu fetița ei. Gelozia o face pe Tessa să recurgă la orice pentru a-i distruge Juliei relația.

3. Fast & Furios 8 (Furios și iute 8) - Una dintre cele mai populare serii din toate timpurile revine pe marile ecrane cu o distribuție de excepție: Vin Diesel, Dwayne Johnsin, Jason Statham, Charlize Theron, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris ”Ludacris” Bridges, Elsa Pataky, Scott Eastwood și Helen Mirren. În momentul în care întreaga echipa începuse să ducă o viață cât de cât normală, în viața lui Dom (Van Diesel) apare o femeie misterioasă (Theron) care îl atrage pe acesta în lumea interlopă și îl determină să îi trădeze pe cei care i-au fost apropiați. Echipa de elită se reunește în încercarea de a-l readuce pe Dom pe calea cea bună și de a opri planul de distrugere a lumii.

×
Subiecte în articol: filme aprilie cinema cinematograf
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close