Antena 3 CNN Timp liber Film Actriţa care a dat viaţă unui personaj din "Familia Simpson" A MURIT

Actriţa care a dat viaţă unui personaj din "Familia Simpson" A MURIT

Actriţa care a dat viaţă unui personaj din "Familia Simpson" A MURIT
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
27 Oct 2013   •   11:07
Actriţa Marcia Wallace, vocea personajului Edna Krabappel, profesoara lui Bart Simpson din celebrul serial "Familia Simpson", a decedat la vârsta de 70 de ani, informează Reuters, conform Mediafax.
"Am fost extrem de întristat când am aflat în această dimineaţă despre decesul genialei Marcia Wallace", a declarat, sâmbătă, producătorul executiv al serialului "Familia Simpson", Al Jean. "A fost iubită de toţi cei din echipa 'Familia Simpson' şi intenţionăm să retragem din serial personajul ei de neînlocuit", a mai spus Al Jean.
Potrivit presei americane, Marcia Wallace a decedat ca urmare a unei lungi lupte pe care a purtat-o cu cancerul la sân. Actriţa a murit în reşedinţa sa din Los Angeles, înconjurată de familie.
Pentru interpretarea personajului Edna, Marcia Wallace a câştigat un premiu Emmy în anul 1992. De asemenea, Marcia Wallace a fost şi starul show-ului "The Bob Newhart". Ea a mai apărut în "The Merv Griffin Show", dar şi în game show-uri precum "Hollywood Squares" şi "The $25,000 Pyramid".
Wallace şi-a publicat autobiografia, intitulată "Don't Look Back, We're Not Going that Way", în anul 2004.
Soţul său, Dennis Hawley, a decedat în 1992. Marcia Wallace a avut un fiu, Michael Hawley.
Pe de altă parte, recent, producătorul Al Jean a declarat pentru Sun News că un personaj care apare cu regularitate în film va fi ucis. Acum, Al Jean a precizat însă că intenţiile sale nu vizau personajul Edna Krabappel.
"Familia Simpson", serialul animat care prezintă viaţa unei familii disfuncţionale, considerat "unul dintre cele mai bune sitcomuri" din toate timpurile, va continua cu sezonul 26, au anunţat recent reprezentanţii Fox Broadcast Network.
"Familia Simpson", show creat de Matt Groening, a câştigat 27 de premii Emmy şi este cel mai longeviv serial de desene animate difuzat în prime time în SUA. De la lansarea lui, în 1989, "Familia Simpson" a avut o serie de invitaţi speciali, precum Paul McCartney şi Elizabeth Taylor, care şi-au împrumutat vocea unor personaje din serial. Protagoniştii producţiei sunt Homer Simpson, un tată de familie leneş, dar inventiv, Marge Simpson, soţia lui Homer şi o mamă grijulie, şi copiii Bart, Lisa şi Maggie. Cei cinci locuiesc în oraşul Springfield, care este, de fapt, o reproducere la scară mai mică a întregii societăţi americane. Realizatorii serialului nu s-au ferit, de-a lungul timpului, să abordeze teme delicate, precum discriminarea, rasismul, religia sau politica internaţională.
Serialul "Familia Simpson" a introdus expresia "D'oh!" în Oxford English Dictionary, iar membrii îndrăgitei familii au o stea pe Hollywood Walk of Fame.
 

×
Subiecte în articol: actriţă personaj moarte deces SUA record
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close