Antena 3 CNN Timp liber Film Primele imagini surprinse imediat după ce Alec Baldwin a împușcat-o pe Halyna Hutchins

Primele imagini surprinse imediat după ce Alec Baldwin a împușcat-o pe Halyna Hutchins

Poliția a difuzat imagini de pe platourile de filmare ale filmului Rust, inclusiv imagini surprinse la câteva minute după ce Alex Baldwin a împușcat-o accidental pe Halyna Hutchins, director de imagine.

Primele imagini surprinse imediat după ce Alec Baldwin a împușcat-o pe Halyna Hutchins
Sursa foto: BBC
de Laura Dinu    |    26 Apr 2022   •   14:49

Șeriful din Santa Fe, Adan Mendoza, a lansat, de asemenea, fotografii de la locul crimei și câteva interviuri cu martori, inclusiv cel cu Alec Baldwin

Poliția susține însă că decizia de a depune acuzații penale va depinde de rezultatul viitoarelor cercetări criminalistice. 

Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost împușcată de Alec Baldwin în timp ce acesta exersa cu ceea ce credea a fi o armă sigură. 

Actorul, care era și producător al filmului, a fost surprins declarând că nu a apăsat pe trăgaci și nu are idee cum a ajuns un glonț adevărat pe platoul de filmare de lângă Santa Fe.  

În imaginile difuzate luni, poliția și medicii sunt văzuți alergând la fața locului, iar imaginile surprinse de o cameră atașată de costumul unui agent surprinde primul echipaj de salvatori luptând pentru a-i salva viața femeii.  

Într-o declarație care însoțește filmarea șeriful Mendoza spune că ancheta „este în curs de desfășurare”. 

 Acesta susține că mai multe componente ale investigației rămân nerezolvate, inclusiv criminalistica armelor de foc, analiza amprentelor digitale, un raport al examinatorului medical și analiza datelor telefonice ale lui Baldwin. 

 „Odată ce aceste componente de cercetare sunt furnizate biroului șerifului, vom putea finaliza investigația pentru a o transmite procurorului districtual din Santa Fe pentru revizuire”, a spus șeriful Mendoza. 

×
Subiecte în articol: Halyna Hutchins Alec Baldwin
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close