Antena 3 CNN Timp liber Film Amber Heard, prima declarație după ce a pierdut procesul cu fostul soț Johnny Depp

Amber Heard, prima declarație după ce a pierdut procesul cu fostul soț Johnny Depp

Amber Heard spune, după ce a pierdut procesul cu fostul soț Johnny Depp, că procesul nu a fost corect, pentru că a avut parte de o mediatizare negativă în social media, însă înțelege de ce juriul a dat verdictul și oamenii simt că îl cunosc. ”Este un actor fantastic".

Amber Heard, prima declarație după ce a pierdut procesul cu fostul soț Johnny Depp
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    13 Iun 2022   •   16:28

Dar Amber s-a referit apoi la mediatizarea negativă din social media cu care s-a confruntat șierdict favorabil actorului. Actrița din Aquaman spune că procesul ei nu a fost "corect", după ce juriul s-a pronunțat în favoarea actorului din Pirații din Caraibe pe 1 iunie.

În primul ei interviu de la pierderea bătăliei juridice, Amber spune că înțelege de ce juriul a ajuns la un verdict în favoarea actorului. Ea a făcut declarațiile, conform The Mirror, la Today's Savannah Guthrie, iar interviul urmează să fie difuzat marți și miercuri pe NBC.

Amber spune: "Chiar înțeleg. Este un personaj în la modul în care consideră că aceasta a contribuit la verdictul juriului. "Nu-mi pasă ce crede cineva despre mine sau ce judecăți vreți să faceți despre ceea ce s-a întâmplat în intimitatea casei mele, în căsnicia mea, în spatele ușilor închise", adaugă ea, potrivit Mediafax.

"Nu presupun că o persoană obișnuită ar trebui să știe aceste lucruri. Așa că nu o iau personal."

Un tribunal de lângă Washington i-a dat dreptate lui Johnny Depp în procesul de defăimare, acordându-i despăgubiri de 10 milioane de dolari şi 5 milioane de dolari daune agravate.

Instanța a fost de părere că Amber Heard a făcut declaraţii false descriindu-se ca victimă a violenţei domestice şi că a acţionat "rău intenţionată".

×
Subiecte în articol: Amber Heard Johnny Depp proces declaraţie
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close