Antena 3 CNN Timp liber Film Berlusconi, sursă de inspiraţie? A fost lansat un film despre viaţa unui politician care adoră sexul

Berlusconi, sursă de inspiraţie? A fost lansat un film despre viaţa unui politician care adoră sexul

Berlusconi, sursă de inspiraţie? A fost lansat un film despre viaţa unui politician care adoră sexul
Sursa foto: Foto: mietzsche.com
20 Ian 2011   •   14:55

Un film care pare inspirat din viaţa lui Silvio Berlusconi va fi lansat în Italia. Pelicula este despre un politican excentric, care iubeşte sexul şi urăşte justiţia. Filmul va apărea în cinematografe chiar în contextul unui nou scandal sexual în care este implicat premierul italian.

Filmul spune povestea lui Cetto La Qualunque, un fugar ce revine în oraşul natal şi decide să se înscrie în cursa pentru primăria localităţii. Totul pentru a lupta împotriva curentului impus în regiune, pe care el îl consideră un val de lege şi ordine. Flancat de femei aproape goale, personajul porneşte în cursa electorală cu sloganul "Nu am niciun vis, dar îmi plac femeile. "

În timpul campaniei, Cetto parcă îl copiază pe premierul italian. Petrece cu femei goale, frecventează prostituate şi îi spune unei femei care poartă numai lenjerie intimă că trupul ei o califică pentru funcţia de consilier local. Comparaţia cu primul ministru este mai mult decât evidentă. Opoziţia de la Roma l-a acuzat în dese rânduri pe Berlusconi că a promovat femei în diferite funcţii doar pentru că arătau bine.

Acum câteva zile, presa din peninsulă scria că 14 fete, printre care şi minore, au trăit multă vreme numai pe banii oficialului în schimbul unor favoruri sexuale.

 

 

×
Subiecte în articol: film Silvio Berlusconi
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close