Antena 3 CNN Timp liber Film Fanii sunt dezamăgiți. Ce actriță o va interpreta pe Prințesa Diana în noul film despre viața sa

Fanii sunt dezamăgiți. Ce actriță o va interpreta pe Prințesa Diana în noul film despre viața sa

Val de intrigi în lumea cinematografică după anunțul conform căruia Kristen Stewart, actrița din ”Twiligh”, ar urma să o înfățișeze pe Prințesa Diana într-un nou film al regizorului Pablo Larraín.

Fanii sunt dezamăgiți. Ce actriță o va interpreta pe Prințesa Diana în noul film despre viața sa
Sursa foto: Hepta
de Cristina Tudorache    |    19 Iun 2020   •   08:20

Potrivit Reuters, actriţa Kristen Stewart, în vârstă de 30 de ani, devenită celebră cu rolul Bella Swan din trilogia ”Twilight”, a fost distribuită în noul film ce prezintă weekend-ul zbuciumat de la începutul anilor 1990, în care Prinţesa Diana a luat decizia de a se despărţi de prinţul Charles şi de a renunţa astfel la posibilitatea de a deveni regină.

Charles şi Diana s-au despărţit în 1992 şi au divorţat patru ani mai târziu, în urma unui proces fără precedent în istoria modernă în care a fost implicat un prinţ moştenitor al tronului britanic. Prinţesa Diana a murit la Paris într-un accident de automobil în 1997, la vârsta de 36 de ani.

„Kristen este una dintre marile actrițe ale momentului. Pentru a realiza filmul ca la carte, ai nevoie de ceva foarte important, de mister. Kristen poate fi multe lucruri. Poate fi misterioasă, foarte fragilă și totodată foarte puternică. De asta avem nevoie. Combinația acestor elemente m-a făcut să mă gândesc la ea în rolul Dianei.”, a mărturisit regizorul Pablo Larraín, pentru publicația Deadline.

Kristen Stewart este cunoscută pentru interpretarea Bellei Swan din seria "Twilight". Actrița a mai avut apariții notabile în "Albă ca Zăpada și Războinicul Vânător", "Seberg" sau "Îngerii lui Charlie".

Pe rețelele de socializare, fanii Prințesei și-au exprimat furia și dezacordul cu privirea distribuția lui Kristen în rolul regretatei Diana

„Câtă lipsă de RESPECT!” / „Este o ofensă adusă Prințesei Diana” / „Este o glumă, nu? Chiar nu mai era nimeni disponibil? ” / „Absolut NU. O decizie oribilă!” / „Nu exista o alegere mai proastă!”, sunt doar câteva dintre comentariile din mediul online.

Lungmetrajul se va numi ”Spencer” după numele de fată al prinţesei Diana, iar filmările vor începe anul viitor. Producătorii nu au anunţat deocamdată numele actorului care va trebui să îl interpreteze pe prinţul Charles.

Pablo Larrain a fost apreciat de criticii de specialitate pentru filmul său din 2016 „Jackie”, dedicat soţiei fostului preşedinte americane J.F. Kennedy.

×
Subiecte în articol: Kristin Stewart film printesa Diana
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close