Antena 3 CNN Timp liber Film HBO anulează prequel-ul Game of Thrones, după ce a cheltuit 30 de milioane de dolari pe episodul pilot

HBO anulează prequel-ul Game of Thrones, după ce a cheltuit 30 de milioane de dolari pe episodul pilot

Gigantul american HBO a anulat povestea anterioară celebrei serii Game Of Thrones. Game Of Thrones (Urzeala tronurilor) a fost una dintre cele mai urmărite seriale din istoria televiziunii, cu peste 10 milioane de telespectatori per episod, în ultimele două serii.

HBO anulează prequel-ul Game of Thrones, după ce a cheltuit 30 de milioane de dolari pe episodul pilot
Sursa foto: Twitter
de Alexandra Ionescu    |    19 Dec 2021   •   13:26

Pentru fanii înrăiţi ai Game of Thrones, sărbătorile de iarnă nu vor fi extraordinare. HBO a anunţat că a sistat filmările la ceea ce se voia povestea anterioară evenimentelor din seria GOT.

Blood Moon, aşa cum se numea această nouă poveste din universul Game of Thrones, a fost anulată. Doar episodul pilot i-a costat pe cei de la HBO peste 30 de milioane de dolari.

Rolul principal trebuia să fie jucat de Naomi Watts, iar acţiunea trebuia să se întâmple cu 1.000 de ani înainte de cea din Game Of Thrones. Însă sunt şi veşti bune pentru fanii GOT.

Blood Moon s-a anulat, însă asta a făcut ca producţia House of the Dragon să avanseze, informează Mediafax.

Povestea Casei Targaryen va fi pe HBO şi HBO Max începând cu 2022. Evenimentele din acestă nouă poveste se vor petrece cu 200 de ani înaintea celor din Games of

×
Subiecte în articol: Game of Thrones HBO prequel serial blood moon
Parteneri
Cod roșu de vijelii și viscol! Aproape toată țara este vizată
x close