Antena 3 CNN Timp liber Film Hugh Laurie şi Charlie Sheen, cel mai bine plătiţi actori de seriale televizate din SUA

Hugh Laurie şi Charlie Sheen, cel mai bine plătiţi actori de seriale televizate din SUA

Hugh Laurie şi Charlie Sheen, cel mai bine plătiţi actori de seriale televizate din SUA
Sursa foto: Foto: tumblr.com, gossip.whyfame.com
13 Aug 2010   •   14:41

Hugh Laurie şi Charlie Sheen sunt cel mai bine plătiţi actori de seriale televizate din Statele Unite, la categoriile dramă şi comedie, potrivit celui mai recent sondaj publicat de TV Guide.  

Cunoscut pentru rolul doctorului House din serialul cu acelaşi nume, actorul britanic Hugh Laurie este plătit cu 400.000 de dolari pentru fiecare episod în care joacă. Pe locul doi la categoria dramă, se află la egalitate doi actori din serialul "Lege şi ordine: Brigada specială" - Mariska Hargitay şi Christopher Meloni, care câştigă câte 395.000 de dolari pe episod, fiecare.

Locul trei este ocupat de actorii David Caruso, "CSI: Miami", Marg Helgenberger, "CSI - Crime şi Investigatii" şi Mark Harmon, "Ancheta militară", care primesc 375.000 de dolari pe episod.

La capitolul comedie, Charlie Sheen deţine supremaţia, cu 1.250.000 de dolari pentru fiecare episod jucat în serialul "Doi bărbaţi şi jumătate". Acesta este urmat în top de Jon Cryer, colegul lui Charlie Sheen din acelaşi serial, care primeşte 550.000 de dolari pe episod.

Pe a treia poziţie se află la egalitate cele patru protagoniste din serialul "Neveste disperate" - Marcia Cross, Teri Hatcher, Felicity Huffman şi Eva Longoria. Acestea primesc, fiecare, câte 400.000 de dolari pe episod.

Antena3.ro




×
Subiecte în articol: Charlie Sheen comedie drama televiziune SUA
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close