Antena 3 CNN Timp liber Film Jim Carrey se gândește la retragere: ”Am făcut destule lucruri. E suficient”

Jim Carrey se gândește la retragere: ”Am făcut destule lucruri. E suficient”

Cunoscutul actor Jim Carrey a declarat că intenționează să se retrage din actorie după noul său film, ”Sonic the Hedgehog 2", într-un interviu acordat în emisiunea ”Access Hollywood”.

Jim Carrey se gândește la retragere: ”Am făcut destule lucruri. E suficient”
Sursa foto: Hepta | Abaca Press / Dylan Travis/ABACA
de Georgiana Adam    |    02 Apr 2022   •   20:10

Actorul, care revine în rolul personajului Robotnik în pelicula ce continuă aventurile din ”Sonic the Hedgehog" (2020), şi-a exprimat intenţia de a-și încheia cariera. 

”Ei bine, mă retrag", a spus el, adăugând: ”Da, probabil. Vorbesc destul de serios".

Actorul a dat apoi de înţeles că ar putea reveni asupra deciziei, după o pauză. ”Dacă îngerii aduc un fel de scenariu scris cu cerneală de aur care-mi transmite că va fi foarte important pentru oameni, aş putea continua pe acest drum, dar iau o pauză", a spus el.

Cât despre motivul din spatele posibilei sale retrageri, Jim Carrey a spus: ”Chiar îmi place viaţa mea liniştită, îmi place să pun vopsea pe pânză, îmi iubesc foarte mult viaţa spirituală şi simt că, iar asta e ceva ce s-ar putea să nu auziţi vreodată că spune o altă celebritate cât timp trăieşte, am suficient. Am făcut suficient. Este suficient”.

Jim Carrey, starul din ”The Mask” şi ”Ace Ventura”, unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood, a cunoscut succesul în anii 1990 şi 2000, înainte de o pauză, marcată de o serie de insuccese.

×
Subiecte în articol: Jim Carrey retragere
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close