Antena 3 CNN Timp liber Film LA CASA DE PAPEL. Când apare sezonul 4 al celui mai îndrăgit serial al momentului

LA CASA DE PAPEL. Când apare sezonul 4 al celui mai îndrăgit serial al momentului

LA CASA DE PAPEL. După cele trei sezoane ale serialului produs de Netflix, La Casa de Papel, regizorul Álex Pina continuă povestea celei mai îndrăgite producții a momentului, sezonul 4 urmând să apară pe 3 aprilie 2020. 

LA CASA DE PAPEL. Când apare sezonul 4 al celui mai îndrăgit serial al momentului
Sursa foto: foto- Facebook
de Claudia Simion    |    06 Ian 2020   •   21:26

LA CASA DE PAPEL. Povestea se conturează în jurul unui personaj numit „El Profesor”, care pune la cale cel mai mare jaf care s-a dat vreodată la Monetăria Spaniei, acest gest fiind un fel de omagiu adus tatălui său, un alt infractor care a fost împușcat în fața unei bănci. Fire analitică și calculată, înzestrată cu o inteligență uimitoare, personajul pe care îl identificăm mai târziu ca fiind Sergio Marquina (interpretat de Álvaro Morte), adună o echipă de opt infractori pe care îi instruiește în vederea îndeplinirii planului său extrem de bine elaborat, și anume comiterea jafului perfect. Lucrurile se complică pe parcurs fiindcă „El Profesor” nu ia în calcul și perspicacitatea procuroarei care se ocupă de acest caz. 

LA CASA DE PAPEL. Sezonul trei pune la fel de mare preț pe mister și suspans, elemente care cresc odată cu acțiunea. Începutul acestui sezon surprinde inițial viața relaxantă și luxuriantă a infractorilor de după jaf, care e dată peste cap brusc de capturarea de către autorități a unuia dintre ei. Pentru ca acesta să-și redobândească libertatea, clanul infracțional se reunește și pune la cale un nou plan îndrăzneț pentru comiterea altui jaf și o serie de negocieri cu autoritățile.

LA CASA DE PAPEL. Ultimul episod din sezonul 3 i-a lăsat pe cei mai mulți cu sufletul la gură, pentru că nimeni nu știe care va fi soarta găștii de hoți. 

×
Subiecte în articol: LA CASA DE PAPEL serial
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close