Antena 3 CNN Timp liber Film Patru actori celebri de la Hollywood sunt implicaţi într-un scandal uriaş legat de poker

Patru actori celebri de la Hollywood sunt implicaţi într-un scandal uriaş legat de poker

Patru actori celebri de la Hollywood sunt implicaţi într-un scandal uriaş legat de poker
Sursa foto: Foto: constanteanul.info
23 Iun 2011   •   21:24

Un careu de aşi al Hollywoodului este implicat într-un scandal uriaş, cu jocuri ilegale de poker. Tobbey Maguire, Ben Affleck, Matt Damon şi Leonardo di Caprio au jucat sume mari la partide clandestine, organizate în locuinţe luxoase din Beverly Hills. Situaţia e destul de serioasă mai ales pentru Tobbey Maguire, care a fost dat în judecată de mai mulţi păgubiţi.

Starul din Spiderman ar fi pierdut multe alte nopţi la jocurile clandestine de poker. Potrivit presei americane, FBI a descoperit o adevărată reţea care le organizează în locuri exclusiviste: vile şi apartamente de lux din Beverly Hills.

Jucători sunt oameni de afaceri, actori şi alte celebrităţi care pariază pe sume uriaşe. Surprinzător, lista continuă cu Leonardo Di Caprio.

Pentru pasiunea sa ilegală, Tobby Maguire are acum de pătimit. Potrivit ziarelor tabloide, el a jucat cu un om de afaceri care a pus la bătaie banii clienţilor săi, peste un milion de dolari. Mai bine de un sfert din sumă a fost câştigată de actor. Spre ghinionul său, clienţii păgubiţi de omul de afaceri l-au dat în judecată şi pe Maguire.

 

×
Subiecte în articol: Leonardo Di Caprio scandal poker Hollywood
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close