Antena 3 CNN Timp liber Film Rolul lui Michael Jackson în filmul său biografic va fi jucat de nepotul starului: "Este singura persoană care poate prelua acest rol"

Rolul lui Michael Jackson în filmul său biografic va fi jucat de nepotul starului: "Este singura persoană care poate prelua acest rol"

Regretatul cântăreț pop Michael Jackson va fi interpretat de nepotul său în vârstă de 26 de ani, Jaafar Jackson, în filmul biografic "Michael".

Rolul lui Michael Jackson în filmul său biografic va fi jucat de nepotul starului: "Este singura persoană care poate prelua acest rol"
Sursa foto: Getty Images / Staff
de Ştefan Petrică    |    31 Ian 2023   •   13:52

Filmul biografic intitulat "Michael", va prezenta "omul complicat care a devenit Regele muzicii pop", acesta va include toate detaliile din viaţa legendei pop, a anunțat studioul Lionsgate.

Producția va începe în acest an, iar filmul va fi regizat de Antoine Fuqua și produs de Graham King, ambii spunând că Jaafar Jackson are o abilitate naturală în a-l imita pe unchiul său și a-i da viață.

"A fost clar că el este singura persoană care poate prelua acest rol", a declarat King într-un comunicat de presă, adăugând că "abia așteaptă ca lumea să îl vadă pe marele ecran în rolul lui Michael Jackson".

Compania Lionsgate nu a abordat în mod direct unul dintre cele mai controversate aspecte ale poveștii lui Jackson - procesul său pentru acuzații de abuz sexual asupra copiilor

Citeşte şi: Kim Kardashian, JLo și Oprah, alături de Anastasia Soare, la aniversarea de 25 de ani a brandului său, în SUA

Michael Jackson a murit în 2009, la vârsta de 50 de ani. Printre hiturile sale se numără albumul "Thriller" din 1982, care conținea melodia care dă titlul albumului, precum și "Billie Jean".

Jaafar Jackson este fiul fratelui mai mare al lui Michael Jackson, Jermaine Jackson, care este, de asemenea, cântăreț și producător.

Nepotul lui Michael Jackson îl va interpreta pe "Regele muzicii pop" într-un film biografic

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close