Antena 3 CNN Timp liber Film Șoferul masinii care l-a lovit pe George Clooney habar n-avea cine este actorul 

Șoferul masinii care l-a lovit pe George Clooney habar n-avea cine este actorul 

Șoferul masinii care l-a lovit pe George Clooney habar n-avea cine este actorul 
12 Iul 2018   •   11:12

Șoferul mașinii care l-a lovit pe George Clooney în timp ce acesta mergea pe un scuter pe insula Sardinia, nu avea nicio idee că bărbatul care i-a lovit parbrizul este un superstar de la Hollywood. Antonello Viglino, în vârstă de 65 de ani, a declarat că a fost orbit de soare când Mercedes-ul sau s-a ciocnit de motoreta actorului de 57 de ani, a raportat Daily Mail.

A spus că unul dintre bodyguarzii lui Clooney ia spus: "L-ai lovit pe Clooney. „Cine?”, a intrebat Viglino.

"Clooney, actorul ... cel care filmeaza filmul la aeroport", a răspuns garda de corp, referindu-se la seria Hulu care se filmează acum în Italia, "Catch-22".

"Nu am văzut nimic, imi batea soarele in ochi. Eram pe cale să mă întorc, când am depașit linia ", a spus instalatorul și bunicul italian.

„Mi-au spus că Clooney a fost dus la spital. Am vrut să-l văd, dar când aveam de gând să merg acolo mi-au spus că a plecat deja din spital. Sper să-l mai văd din nou ", a continuat Viglino. 

Clooney a fost dus la spitalul John Paul II din Olbia, cu traume la nivelul pelvisului, șoldului și genunchiului. Soția sa, Amal, a venit imediat la spital, unde paparazzii și-au facut și ei apariția, a raportat Corriere della Sera. 

Sursă: New York Post

×
Subiecte în articol: George Clooney accident
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close