Antena 3 CNN Timp liber Film "The King's Speech", desemnat cel mai bun film de Sindicatului Actorilor Americani

"The King's Speech", desemnat cel mai bun film de Sindicatului Actorilor Americani

"The King's Speech", desemnat cel mai bun film de Sindicatului Actorilor Americani
Sursa foto: Foto: biazofia.com
31 Ian 2011   •   19:50

Discursul regelui" a fermecat Hollywood-ul. Filmul britanic "The King's Speech" a fost marele câştigător la gala premiilor acordate de sindicatul actorilor americani. Pelicula a luat distincţia pentru cea mai bună distribuţie şi premiul pentru cel mai bun actor. Cea mai bună actriţă a fost numită Natalie Portman, pentru rolul din "Black Swan".

"The King's Speech" s-a ales încă o dată cu o mulţime de premii. De data aceasta din partea sindicatului actorilor. Distincţia pentru cea mai bună distribuţie este şi cea mai importantă, pentru că e considerată echivalentul Oscarului pentru "cel mai bun film".

În regia lui Tom Hooper, producţia prezintă povestea lui George al VI-lea care îşi învinge bâlbâiala şi îşi asumă pe deplin rolul de rege al Marii Britanii.

Colin Firth, actorul din rolul principal a câştigat premiul "pentru cel mai bun actor". Distincţia pentru "cea mai bună actriţă" şi-a adjudecat-o Natalie Portman, pentru "Black Swan".

În filmul "The black swan", vedeta joacă rolul unei tinere balerine, care trăieşte doar pentru profesia ei.

Gala premiilor sindicatului actorilor americani este un barometru al Oscarurilor. Câştigătorii sunt consideraţi favoriţi în cursa pentru cele mai importante premii din industria filmului, care vor fi acordate luna viitoare.

 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close