Antena 3 CNN Timp liber Film Tori Spelling, actrița din "Beverly Hills, 90210", internată în spital în Ajunul Crăciunului

Tori Spelling, actrița din "Beverly Hills, 90210", internată în spital în Ajunul Crăciunului

Actrița Tori Spelling, cunoscută pentru rolul din "Beverly Hills, 90210", a fost internată într-un spital din California.

Tori Spelling, actrița din "Beverly Hills, 90210", internată în spital în Ajunul Crăciunului
Sursa foto: Tori Spelling | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Dec 2022   •   16:14

Într-un mesaj pe care l-a publicat pe contul ei de Instagram, Tori Spelling a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are.

Actrița a dezvăluit că s-a confruntat cu "probleme de respiraţie, hipertensiune şi o stare nebunească de ameţeală", fiind o situație care a necesitat intervenția cadrelor medicale.

De asemenea, actrița a precizat că avea un nivel scăzut de oxigen, iar aceasta este convinsă că a ajuns în această situație din cauza faptului că se implică foarte mult în activitatea profesională, având "tendinţele unei persoane dependente de muncă".

Mai mult, actrița a spus că urmează să treacă printr-un proces care implică o testare medicală suplimentară, notează Agerpres.

Tori Spelling este cunoscută pentru rolul pe care îl interpretează în serialul "Beverly Hills, 90210", aceasta putând fi văzută și în "Scary Movie 2".

Actrița este căsătorită cu Dean McDermott, iar cei doi au împreună cinci copii.

×
Subiecte în articol: Tori Spelling
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close